Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Rentas Negara Semasa Lockdown, Ariff Aziz Dah Kahwin Gadis Poland?

7-6-2021 10:01 AM|Oleh: Saiful| Komen: 52

Ariff Aziz mengesahkan yang dia kini sudah tiba di Poland.

Menerusi posting di Instagram, bekas suami kepada A.Aida ini dilihat bersama seorang wanita di sebuah lapangan terbang.

"Arrived with love in Poland," tulisnya.



Gambar tersebut telah menimbulkan pelbagai spekulasi daripada netizen yang rata-ratanya pelik bagaimana aktor tersebut boleh terbang ke luar negara semasa tempoh lockdown.

Tak kurang juga yang mendakwa Ariff sudah bernikah dengan wanita tersebut sampai boleh merentas negara.


Foto: IG

Ada sesiapa yang boleh jawabkan ke? Nak tunggu tuan badan jawab entah bila agaknya.

Kayangan sungguh, kita rentas daerah pun tak boleh, dia rentas negara pula! -CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 52
Komen

Previous : Abby Abadi Cantik Macam Erra Fazira, Sebab Mekap Ke Makin Kurus?

Next       : Kes Covid-19 Meningkat, Fasha Sandha Tak Keluar Rumah

Komen Terbaru

Quote mijot 9-6-2021 08:31 AM
untung kawen dgn artis, ada thread sendiri..
TT pun sibuk dok pos..

Lain-lain Komen

Quote masnona 7-6-2021 10:07 AM
Siapa ni. Kalo setakat bekas suami artis suam, selit je la cerita kt mana2 benang kosong
Quote Lailerthee 7-6-2021 10:23 AM
Retis sendu
Quote notM 7-6-2021 10:27 AM
Untung la dapat migrate dari negara PM Nye bodoh di musim Covid.

Mod jealous
Quote belilies 7-6-2021 10:32 AM
Mesti pelumba yg meroyan nak bawak istri keluar negara aritu jeles bila baca gosip ni
Quote babycc 7-6-2021 10:42 AM
Kalau alasan nak menetap mmg boleh ke luar negara.. kalau setakat pergi beberapa hari mmg immigresen x bagi.. bkn nak back up mamat ni.. sbb mmg x minat dia.. tp.. just nak bgtau netizen yg asyik2 bangkitkan isu kayangan ni.. maybe mamat ni ada tunjuk bukti akan menetap kat sana.. sama juga sasha saidin, ZM yg warga aussie.. ataupon dayah bakar yg sampai skang xde balik Msia..
Quote mnz 7-6-2021 11:42 AM
Kena google nama ni
Quote Mary_jane 7-6-2021 12:05 PM
Whoareyus sis?
Quote ashcroft86 7-6-2021 12:20 PM
babycc replied at 7-6-2021 10:42 AM
Kalau alasan nak menetap mmg boleh ke luar negara.. kalau setakat pergi beberapa hari mmg immigresen ...

Kannn, netizen ni mostly xde otak pon. Imigresen dah bagitau syarat2 nk kluar negara. Btw heols ni hotsssss, walau kayu kayan.
Quote aint 7-6-2021 12:22 PM
camtu jer mat saleh yg dia dpt...
Quote rayray28 7-6-2021 12:23 PM
ashcroft86 replied at 7-6-2021 12:20 PM
Kannn, netizen ni mostly xde otak pon. Imigresen dah bagitau syarat2 nk kluar negara. Btw heols ni ...

yee..ramai je dok pertikai2 tanpa info...
Quote dudaberhias 7-6-2021 12:23 PM
Lepas curi duit bekas bini buat apa lagi? Enjoy la dek non
Quote imanjannah 7-6-2021 12:27 PM
oooo dah kahwin ke? kena baca betul2 tajuk, hihi.. sekali imbas baca alif aziz.. hihi.. mmg boleh kan ke luar negara, x pelik pun..
Quote edayildiz 7-6-2021 12:51 PM
bkn dlu janda dia tu pnh kawen ngan penyanyi s s ke before dia..blh tahan nekda eh?
Quote Guccibamboo 7-6-2021 12:52 PM
Kaya ke die ni
Quote Guccibamboo 7-6-2021 12:52 PM
Nak pulak gadis Poland tu ke die...kat sini gadis palong pun x pandang die
Quote Nenasketum 7-6-2021 01:31 PM
Ex asben A. Aida kan berbulan madu ke Ostalia, nak kata bini kg.com dia
Quote Lengkong 7-6-2021 01:37 PM
Guccibamboo replied at 7-6-2021 12:52 PM
Nak pulak gadis Poland tu ke die...kat sini gadis palong pun x pandang die

Hahahhh..orang palong lawa banyak pilihan lain

Quote Duriand24 7-6-2021 01:52 PM
babycc replied at 7-6-2021 10:42 AM
Kalau alasan nak menetap mmg boleh ke luar negara.. kalau setakat pergi beberapa hari mmg immigresen ...

Macam mana pulok dgn makcik datin yg dok langgar sop kat uk?atas dasar apa ekkk dia dibenarkan pegi? Atas dasar kayangankah?
Quote mrsbale 7-6-2021 01:57 PM
Bangla pun blh masuk bod gosip tempatan sekrg.

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top