Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Asfraf Muslim Alami Kesan Sampingan Covid-19 Di Bahu

7-6-2021 05:05 PM|Oleh: LilRose| Komen: 6

Berkongsi di Instagram, pelakon Ashraf Muslim memuat naik video sedang menjalani rawatan di bahu akibat Acromioclavicular Joint Injury Shoulder and Elbow.


Kredit foto: IG

Jelasnya, doktor merawatnya memaklumkan bahawa dia mengalami kesan sampingan Covid-19 menyebabkan ototnya mengecut.

"Lepas baik scapula kena pula ac joint shoulder ni.

"Dr Rahmani kata, ada dua sebab benda ni terjadi, pertama hentakan kuat atau pun disebabkan virus. Kesannya otot kawasan tu mengecut.

"Jadi memang jelas kena Covid, sebab virus ini masuk dalam darah dan benda ini buat kerjalah," tulisnya.



Ashraf bagaimanapun reda berdepan dengan kesan sampingan Covid-19 yang menjangkitinya pada tahun lalu. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
0
0
Komen: 6
Komen

Previous : "Bukan Kaut Untung, Saya Cari Saham Akhirat" - Nora Ariffin

Next       : 'Alhamdulillah ibu dah sembuh, bebas Covid-19', Ibu penyanyi Tasha Manshahar dibenarkan pulang

Komen Terbaru

Quote LadyCarefree 7-6-2021 08:36 PM
Dia ni kan yg syukur duduk sepital time kena kobid tu sbb dpt buat ibadat banyak?

Lain-lain Komen

Quote helicornia 7-6-2021 05:10 PM
dh kena covid pun tk serik2 lagi.bole plak pi majlis berbuka langgar sop
Quote caprut 7-6-2021 05:13 PM
helicornia replied at 7-6-2021 05:10 PM
dh kena covid pun tk serik2 lagi.bole plak pi majlis berbuka langgar sop

Itu aku ckp. Org malaysia ni bkn ada kesedaran pon. Awal2 je konon insaf lepastu lantak pi la. Same with aeril zafril
Quote Janjimanismu123 7-6-2021 05:28 PM
Takutnya{:yameteh
Quote Cece1234 7-6-2021 05:46 PM
Ok nak duduk umah diam2 je..i dgn husband dah nak sebulan xkuar umah..beli brg sume online je..cuma sian kat kete la dua2 lama xgerak..ttiap weekend i biar start enjin 10 minit..
Quote Ferr_Remy 7-6-2021 06:39 PM
Da nmpak tua da mamat ni
Quote LadyCarefree 7-6-2021 08:36 PM
Dia ni kan yg syukur duduk sepital time kena kobid tu sbb dpt buat ibadat banyak?

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top