Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Adik Neelofa, Ameera Khan Nak Pindah Kelantan, Suka Kampung Berbanding Bandar

8-6-2021 12:58 PM|Oleh: Saiful| Komen: 161

Selain Neelofa, adiknya, Ameera Khan juga selalu menjadi tumpuan netizen.

Dulu sering dihentam sebab seksi, namun perubahan Ameera dengan memakai hijab nampaknya semakin menyejukkan hati para netizen. Tak gitu?

Foto: IG

Baru-baru ini di Instagram, Ameera sempat menjawab pertanyaan daripada peminat.

Ada soalan yang bertanya, adakah Ameera pilih Kuala Lumpur atau Kelantan?

Foto: IG

Tak sangka Ameera dengan begitu yakin yang dia memilih Kelantan, lebih dari ibu kota.

Dalam masa yang sama, Ameera juga lebih memilih kampung daripada bandar.


Foto: IG

Wow, nampak urban tapi tetap berjiwa kampung rupanya.

Sementara itu, Ameera mengaku dirinya semakin tenang dan bahagia selepas melakukan penghijrahan.

Foto: IG


Syukur, harap-harap tak adalah kontroversi bukan-bukan lepas ni ya. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 161
Komen

Previous : "Nanti Aku Jumpa Bidan Kampung, Puas Hati?" - Azhan Rani Penat Menanti Giliran Vaksin

Next       : Elizabeth Tan Bosan Di Rumah Sampai Terlentang Tertonggeng

Komen Terbaru

Quote gideoncross 15-6-2021 02:48 AM
matjerk replied at 14-6-2021 06:15 PM
I ols terlebih dahulu x suka start dia  anying babi kan melayu.. at her age of 14....

Spoiled lil' brat jugak eh, umur 14 dh brani ckp cmtu.

Lain-lain Komen

Quote Orix 8-6-2021 01:01 PM
Reaction iols : Ewwwwwwwwwwwhhhh, kelantan ?? What r u talking about {:smile

Low class nya taste kau dek… byak lg kampung yg cantik n best2 esp kt perlis.. ujong2 kelantan jah ??? Dari sapu la mer kt bontot ujong2 batak nk tinggal kelantan jah ?? Baik ko sapu bedak sejuk kt bontot jah dekk
Quote kaseh80 8-6-2021 01:03 PM
Syukur sgt

ADIOS
BON VOYAGE
Quote dudaberhias 8-6-2021 01:03 PM
Dah start suka kelantan sebab nak bersama bangla acah2 hensem idam tu ke? elok la sesuai sangat. Memang di doakan semoga bersama hingga ke hujung hayat
Quote Pak.dolla 8-6-2021 01:04 PM
Apesal x ckp nk blk bangladesh?
Quote awex^returns 8-6-2021 01:05 PM
ko nak duk kelantan ke kubur ke takde kena mengena pon ngan kita orang
sila merambus dan jangan lapar perhatian je sudah
meluat
Quote ekmal_sorrow 8-6-2021 01:05 PM
bukan ke dier ada sound kita "pok pok melayu anying"?
Quote sarah82 8-6-2021 01:11 PM
Tak membawa sebarang kebaikan pada aku.. Next..
Quote erin86 8-6-2021 01:12 PM
Pindah je lah. Ada sapa kisah
Quote Atiesha 8-6-2021 01:13 PM
Suka ati la nak dok mana pon
Quote KucingBiru 8-6-2021 01:15 PM
Ewwwwwwwwww.

How kampung life she potray herself dalam IG? All about top brands, about expensive lifestyle bagai. Dia bayangkan kampung lifestyle mcm datin Haflin dan Dato Vida ke?
Quote aemon 8-6-2021 01:18 PM
Edited by aemon at 8-6-2021 01:19 PM

eh bukan dia cakap dia x suka mat kelate ke.never ever ke apa dia bgtau dlu.

plus dia pernah cakap: samsung? euww what are you talking about?

sekarang: Kelate? ueww what are u talking about.
Quote She-Ra 8-6-2021 01:18 PM
orang kampung takde pakai pampers sampai umo belasan tahun laaa eeeeeeeee so pakibangla
Quote irvene 8-6-2021 01:23 PM
budu pun suko make kan? ewwww
Quote guesswho09 8-6-2021 01:23 PM
biasa la MO puak2 yg menggunakan
melayu b40 utk mengkayakan diri mereka
buat2 suka kampung
tunjuk masak2 makanan kampung
tunjuk mengaji
tunjuk buat amal jariah sket2
melayu b40 pun tergedik2 puja dorang
Quote emera 8-6-2021 01:33 PM
Muka bangla pekat minah ni.
Quote Incanto 8-6-2021 01:37 PM
dia ada target mana mana prince pata timo ko?

tiba tiba suka kelate, dok kampung
Quote fadz84 8-6-2021 01:37 PM
syuhh syuhhh pegi jual chocojar kat golden sand sana
Quote slyfynx 8-6-2021 01:39 PM
Mende soalan bodoh kt IG story pun leh jadi news ke?
Aduiiiiiiiii
Quote DayangKirana 8-6-2021 01:44 PM
eeewwwwwww..!!
she's so insignificant.. why bother taking her opinion, seriously?  

Lihat semua komen(161)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top