Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

31 Kali Turun Naik Ambil Hadiah, Ada Apa Dengan Hafreez Adam Dan Azar Azmi?

12-6-2021 12:22 PM|Oleh: rikuren | Komen: 90


Pelakon Hafreez Adam berkongsi kisah yang berlaku pada hari jadinya tahun ini. Menurutnya, dia tidak menang tangan apabila terpaksa berulang-alik hampir 31 kali turun naik ke lobi kediamannya untuk mengambil hadiah kiriman pelakon Azar Azmi.

Hafreez memuat naik video mengenainya di laman Instagram beliau.



"Ada orang rancang nak buat kejutan. Kononnya 31 biji kek cawan (cupcakes) untuk 31 kali penghantaran. Rumah pula jenis kondominium.

"Musim 'lockdown' semua penghantaran kena ambil kat bawah. Masa penghantaran pertama saya ambil. Tertanya juga siapa yang bagi sebab tak ada kad (pengirim). Cuma kek cawan dan balon," katanya.

Tambahnya, dia tidak larat turun naik rumah untuk mengambil hadiah berkenaan. Mana tidaknya, dia mendapat panggilan penghantaran hadiah setiap tiga hingga empat minit!

"Sehingga panggilan kedua terakhir (kali ke-30), saya turun sendiri sebab rider (penghantar hadiah) kata kali ini tuan yang mengirimkan hadiah (Azar Azmi) minta saya ambil sendiri hadiah. Istimewa katanya," kongsi Hafreez.

Selain kek, pelakon itu turut menerima jambangan bunga, kek, coklat dan belon daripada Azar atau nama sebenarnya Siti Azar Ameerah Azmi, 32.

Buat kejutan sweet macam ni, ada apa-apa ke tu? Ramai netizen berteka-teki sama ada mereka sedang dilamun cinta. Yalah, Azar kan baru sahaja putus tunang pada Februari lalu. 

Azar menerusi Instagramnya bagaimanapun menjelaskan, dia berbuat demikian kerana ingin melihat pelakon itu berasa gembira sempena ulang tahun kelahirannya. 



Kedua-duanya pun masih single, jadi tiada yang salah pun kalau benar mereka sedang angau kan? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 90
Komen

Previous : Arja Lee Lapor Polis Balang Biskut Rosak Dek Kecuaian Syarikat Penghantaran

Next       : Adik-adik SPM Yang Dapat 7A Dah Tuntut Hadiah Dari Wawa Zainal?

Komen Terbaru

Quote amjess 18-6-2021 08:04 AM
nmi replied at 15-6-2021 10:30 PM
Ader fans Tanya hafreez siapa azar pada you, dier jawab delivery girl..hmmm...azar plak diamm jaaa

Ada sapa ntah tnya HA, nak kawen sy ke tak ig story, HA jwb tak nak kawen..si azar ni repost,ckp tu satu doa, ntah2 azar kot tnya soalan tu...hehehe, kesian ko dik azar

Lain-lain Komen

Quote fadz84 12-6-2021 12:34 PM
Aikk bkn kat benang sebelah azar ni nk sorok bf ke? ni ada apa2 ke ngn si jerawat ex ZZ ni..
Quote Kurex 12-6-2021 12:37 PM
Tak memberi impak sebab tak popular
Quote kiah_mai_pulak 12-6-2021 12:46 PM
geli lah tua2 pun nk smbut bday mcm bdk2 tak jadi amik PT3.  yekkkkkk
Quote Normabaru 12-6-2021 12:48 PM
Ksiann azar kena friendzone..effort lebih2 ni buat bila dah sah bbaloi.. Blom confirm better xpyh hahaha
Quote sharlenetexas 12-6-2021 12:56 PM
Masih kaberina kah?
Quote KIM.K 12-6-2021 01:02 PM
Kenapa..azar spm dapat berapa
Quote nordin84 12-6-2021 01:10 PM
mmg azar ni taste kat klate ea.. jgn kena frenzone sudah.. xyah beria, perabis duit je
Quote ashilalat 12-6-2021 01:12 PM
Azar bukan sebelom ni ada gosip dgn pijo ex mawar ke? Ke salah bual?
Quote ImpianSeroja 12-6-2021 01:41 PM
Lorrr baru kata nak sorokkk menyorokk pakwe gitew...dah terpecah rahsia ker
Kalau bukan special...buat kezutan 31 x turun amik adiah..kot yang special berapa kali ek nk turun amik adiah...tanya jer
Quote slyfynx 12-6-2021 02:03 PM
To both of u...
we don't give a s***.
Ko bg bijik ko pun kitorang dah x heran
Quote makneng 12-6-2021 02:08 PM
Surprisingly bebal idea ittuh..
Quote RumiMenari 12-6-2021 02:10 PM
Dia cakap 3x je dia turun.. masuk kali ke4 sampai hujung tu dia indirectly nak cakap dah start menyumpah ke
Quote lovelytouch 12-6-2021 02:21 PM
Of courseeelah akan di friendzonekan kau yacch wahai perempuan sebab...
Quote jemahjacjon 12-6-2021 02:30 PM
Wow untong laki ni. Dolu2 ex ada buat surprise pakai kostume kannnnn.. ni buat surprise 31 delivery pulakkk
Quote Belibis 12-6-2021 02:41 PM
Pijo lagi jauh encem apa....kenapa tak jadi?
Quote pearl.silver 12-6-2021 03:02 PM
Sian dik azar.. Hafrez ni stret kah?
Quote sueburn 12-6-2021 03:07 PM
Agak-agak ni kena buka kertas siasatan tak? Minta ampun dan  maaf, tanya je..
Quote imanjannah 12-6-2021 03:15 PM
tak jadi ekk ngan abe jo..
Quote Firis 12-6-2021 03:38 PM
Azar ni aku tgk bila dia syg kat org tu dia appreciate sgt,buat mcm2 tgk jela buday pijo aritu.last2 kate nye eilek dgn pijo.klau btul dgn hafreez ni smoga baik2 jela utk korang,dua2 pun pnah putus tunang,kali ni tk yah la btunang

Lihat semua komen(90)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top