Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ana Raffali Selar Wanita Pengotor, Lampin Merata Dalam Rumah

13-6-2021 01:02 PM|Oleh: Cri-Azza| Komen: 152




Penyanyi Ana Raffali menyelar tindakan seorang wanita yang memuat naik video mengenai rumahnya yang bersepah dengan lampin pakai buang.

Lampin terpakai memenuhi ruang tamu, bawah meja, di celah-celah sofa dan juga alat permainan menimbulkan kegelian.

Bagi Ana, pertanyaan wanita itu mengenai "Adakah hanya dia yang berperangai begini?" menjelaskan yang sifat pengotor itu tidak disedari oleh wanita itu.



Perkongsiannya di laman Twitter mengundang pelbagai reaksi, bagi majoriti netizen, ianya jelas menunjukkan sifat pengotor wanita tersebut.


Foto : Twitter
Foto : Twitter

Bagi Ana sendiri, ianya tidak mencerminkan sikap wanita tersebut secara keseluruhan namun mungkin ianya tidak disedari bahawa ianya tidak bagus.

"The horror! I my husband yang tunjuk. Rajin pulak dia dm pasal benda ni. Maybe as a reminder for us to be better parents. We try! #BeBetterParents"


Foto : Twitter

Bagaimanapun, setelah mendapat kecaman bertalu-talu, pemilik video tersebut akhirnya memadamnya.

Anda ada pengalaman mengenai lampin pakai buang yang bersepah ini? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
1
0
Komen: 152
Komen

Previous : "Bukan Check Pregnant" - Amar Bahrin Nafi Amyra Rosli Mengandung

Next       : Ditanya mengenai Daiyan Trisha, Aedy Ashraf tiba-tiba "auto lag" buat-buat line sangkut

Komen Terbaru

Quote BoongaKertas 15-6-2021 09:14 AM
iols suka iman but masa tertengok ig tu, kembang tekak. dah mcm terus nak tekan button block sekali. dah kenapa sheols jd gittew wehhhh

Lain-lain Komen

Quote chocobozhere 13-6-2021 01:09 PM
Pengotor dan pemalas..
Quote sarah82 13-6-2021 01:11 PM
Boleh aku stress.. Aku jaga org tua nyanyuk yg suka buka pampers sesuka hati pun bilik dan opah aku jaga ni bersih x ada najis.. Pemalas.
Quote djzara81 13-6-2021 01:14 PM
Euwwww gross! Mcm manalah pompuan tu masak  utk anak2 & laki dia kalo pengotor camni. Total failure!
Quote CatMiow 13-6-2021 01:15 PM
Orng upload tu mcm berlakon je.

Kalau betul2 pemalas,  nescaya bukan lampin je korang nampak bersepah,  bungkusan mknn,  stokin dll pun bersepah.

Takat mainan dan lampin,  silap2 lampin baru tak pakai pun.  
Quote airmineral 13-6-2021 01:19 PM
pengotornye ya tuhan
iols rasa yg dewasa dlm umah tu pun berak kencing merata
xbusuk ke rumah cmtu????
Quote sarahmirza 13-6-2021 01:22 PM
Pengotor yang tak sedar pengotor...
Bagi dia biasa la tu....
Sebab tu dia menunjuk2 kan...
Quote ImpianSeroja 13-6-2021 01:23 PM
Dasyat sungguh
Quote gigahertz 13-6-2021 01:30 PM
CatMiow replied at 13-6-2021 05:15 AM
Orng upload tu mcm berlakon je.

Kalau betul2 pemalas,  nescaya bukan lampin je korang nampak ber ...

biasa kalau kat media sosial ni orang dok kejar like dan view.

Quote mama_neko 13-6-2021 01:35 PM
Edited by mama_neko at 13-6-2021 01:37 PM

depa kata iman ex PA itik...   betui ka??? kawan aku pernah tanya, barang baby apa nak beli dulu.. aku habaq beli tong sampah bertutup dulu.. sbb nak pakai paling kurang 2 tahun.. khas for diapers.. mmg stress ok bau pampers ni.. mmg aku tak tahan.. pakai air purifier pun tak leh caver bau dia.
Quote ellejo 13-6-2021 01:40 PM
org skarang guna alasan anak kecik utk rumah bersepah dan kotor. guna alasan anak belajar utk rumah bersepah.

Quote bellaamsar 13-6-2021 01:41 PM
Kalau betul la mcm ni in reality memang pemalas dgn pengotor la
Quote kakakgarang 13-6-2021 01:42 PM
mama_neko replied at 13-6-2021 01:35 PM
depa kata iman ex PA itik...   betui ka??? kawan aku pernah tanya, barang baby apa nak bel ...

aah PA itik.. hahahaha.,.. sempudal
Quote bellaamsar 13-6-2021 01:43 PM
mama_neko replied at 13-6-2021 01:35 PM
depa kata iman ex PA itik...   betui ka??? kawan aku pernah tanya, barang baby apa nak bel ...

Pampers tu bungkus dalam plastik dulu baru buang. insyaAllah takde bau
Quote Mulotkoyak 13-6-2021 01:52 PM
Ni pun nak minta hantaran mahal sampai rm15-20k lagi... Bab kebersihan pun dh totally out... Kalo iols bg pompuan cenggini suh die jg kandang khinzir je kat nismilan tuh...
Quote Belibis 13-6-2021 02:01 PM
Demi sesuap viral..kalau betul,takdenya nak cerita se alam maya.
Quote sharlenetexas 13-6-2021 02:01 PM
Kalau maknya buang pad berdarah merata memang lagi haru!
Quote BubblePop 13-6-2021 02:06 PM
Kalau merate2 dlm bilik pn bersepah pampers, kt mane ko solat haa.. pengotor nyee
Quote fry 13-6-2021 02:06 PM
Bukan iman ini pembersih dan organize ke orang nya..selalu tgk dia susun2 brg rumah ikut the home edit...x kanla..sepa ada video asal..meh tempek
Quote shysari 13-6-2021 02:08 PM
Teringat ex boss dia makan dlm pampers time party kayangan dulu

Lihat semua komen(152)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top