Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Pakej Lengkap, Wanita Idaman,"-Mas Khan Mabuk Cinta Dengan Diana Nasimuddin

14-6-2021 01:42 PM|Oleh: Saiful| Komen: 439

Bukan lagi rahsia, Mas Khan secara terbuka mengaku yang kini dia sedang menjalinkan hubungan cinta dengan Diana Nasimuddin.

Baru-baru ini Mas Khan ada menjawab soalan dari peminta yang bertanyakan sebab dia mencintai anak kepada jutawan automatif itu.

Foto: IG

"Apa yang istimewa mengenai Diana? Maksud saya apa yang telah dia lakukan atau miliki sehingga membuatkan anda menyukainya," tanya seorang pengikut.

Jawab pelakon ini, "Dia ada segala-galanya dan mempunyai pakej lengkap sebagai seorang wanita yang diidamkan."

Foto: Murai.my
"Dia adalah segala-galanya. Dia melambangkan kualiti yang saya ingin cari pada seorang wanita. Dia satu dalam sejuta. Mengambil berat, bijak, bersifat terbuka, matang, bersifat keibuan, berpenampilan tinggi, penyayang. Itu adalah dia".

Di Instagram, Mas Khan juga ada memuat naik gambar bersama Diana.



Semoga bahagia. Cepat-cepatlah naik pelamin ya. 





Macam mana secocok ke tidak? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 438
Komen

Previous : Syatilla Melvin Persoal Lelaki Yang Tak Mahu Muat Naik Gambar Kekasih

Next       : Syafiq Farhain Boleh Berlari Dan Memanjat, Tak Alami Simptom ‘Long Covid’

Komen Terbaru

Quote marikhgirl 27-7-2021 06:50 AM
Sebab kaya je kan..

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 14-6-2021 01:47 PM
Korang ialah sape?
Quote nia_salina 14-6-2021 01:50 PM
bila dia buat sambut bday ni.during lockdown ke
Quote Gianna111 14-6-2021 01:51 PM
macam mak dgn anak ja ni?
Quote ngek 14-6-2021 01:54 PM
kemainn dia explain sbb apa cintakan Si Diana ni..
jujur je laa sbb HARTA..
Quote purplelilac 14-6-2021 01:55 PM
Mentang ppn ni byk duit dan2 jadi ppn idaman tp kan kakak ni dgn adik dia try hard sgt nak jadi sexy tapi sadly x cantik nasib kaya so org pandang la jg.
Quote Piramida 14-6-2021 01:56 PM
Dia sendiri pun kaya kan? Byk duit juga.

Btw, memang perempuan ni seksi dr dulu ke? Atau br menyeksi?
Quote daiman 14-6-2021 01:58 PM
penah nampak Diana kat luar. kemain kepam tak nampak macam bangsawan
Quote ChemicalRomance 14-6-2021 01:59 PM
Ofkos la one in a million... bukan ramai pun rich single lady kat msia ni...
Quote harkktuih 14-6-2021 02:00 PM
mas khan who?
Quote shysari 14-6-2021 02:01 PM
makcik kayo aka A.Aida
Quote 3chanceno 14-6-2021 02:01 PM
Errr errr sapa yg retis???biasalah dapat dating dgn orang kaya manis je

Pompuan nie banyak kaya tapi muka dan penampilan tak nampak classy atau beautiful!!!

#bukandengki
Quote pinksarah 14-6-2021 02:02 PM
anak beranak NAZA lelaki perempuan menantu sama je sexy memasing..

mmg style mcm gitu..

not new..

berani kah ustagajah internet nak ceramah dorang ni..hhahahahahahaha
Quote ciksaenara 14-6-2021 02:03 PM
sebab duit kan?
Quote sukacactus 14-6-2021 02:03 PM
Ank lah ikan lah ikan dimakan ikan
Quote Pak.dolla 14-6-2021 02:03 PM
Muka pompuan ni sejibik ghupe maknya
Quote sukacactus 14-6-2021 02:04 PM
Piramida replied at 14-6-2021 01:56 PM
Dia sendiri pun kaya kan? Byk duit juga.

Btw, memang perempuan ni seksi dr dulu ke? Atau br menye ...

Dulu sempat berhijab
Quote tagas 14-6-2021 02:06 PM
Nak ngapp mak jan kaya aje jantan nih

pe cer kes jantan nih scam si janda ameng spring
Quote sharlenetexas 14-6-2021 02:07 PM
Dress hijau neon teringat dress jala pukat ikan pink kapampom
Quote fadz84 14-6-2021 02:07 PM
Edited by fadz84 at 14-6-2021 02:09 PM
purplelilac replied at 14-6-2021 01:55 PM
Mentang ppn ni byk duit dan2 jadi ppn idaman  tp kan kakak ni dgn adik dia try hard sgt nak jadi s ...


Adik beradik yg laki blh tahan la jugak kn.. yg pompuan biasa sungguh rupanya.. btw Diana ni Ms J 3 anak ye?

Lihat semua komen(439)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top