Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Hai Siti Nurhaliza, bukan lah , Siti Aafiyah.. ", makin besar, makin "copy paste" muka ibunya

15-6-2021 01:04 AM| Komen: 61




Pejam celik dah makin besar Siti Aafiyah Khalid, 3, anak perempuan penyanyi nombor 1 Malaysia, Dato' Siti Nurhaliza Tarudin. 

Kecomelan dan gelagat Aafiyah sering dikongsikan oleh ibunya di Instagram untuk tatapan peminat setia.



Baru-baru ini, satu video yang dimuatnaik di Instagram ctnurfarahaliza_sz menunjukkan Aafiyah memakai kaca mata membuatkan mukanya saling tak tumpah wajah ibunya. Memang dah macam "copy paste" pula.


ctdk : Hai Siti Nurhaliza
Aafiyah : bukan lah , Siti Aafiyah

sape geram tengok kakak Aafiyah,angkat tangan
semoga Aafiyah dan Afwa membesar menjadi anak yang berbakti kepada kedua orang tua...Aamiin



Meninjau ke ruangan komen, ramai wargamaya memuji kecomelan Aafiyah dan mendoakan semoga anak kecil itu membesar dengan bijak dan menjadi sehebat ibunya.


Siti Aafiyah dilahirkan pada Mac 2018 selepas penantian selama 11 tahun sejak Dato' Siti Nurhaliza Tarudin mendirikan rumahtangga bersama suaminya, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa pada Ogos 2006.



April lalu, Siti Aafiyah dikurniakan seorang adik lelaki bernama Muhammad Afwa. Pastinya kehadiran Afwa akan menceriakan lagi kehidupan mereka sekeluarga. - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 61
Komen

Previous : Cik B Nak Masuk Sekolah Tahfiz

Next       : Tamat Kontrak, Usop Nak Fokus Bisnes Makan

Komen Terbaru

Quote YomiuriLandMae 20-6-2021 01:19 PM
MissYouSayang replied at 15-6-2021 08:44 PM
Agak2 piyah oyen nanti besar debab mcm sepupu dia si umai tak...

choiii wtpe nak compare dgn anak si janet tu.. x comel langsung okay.. hahah

Lain-lain Komen

Quote mohabbatein 15-6-2021 01:55 AM

hak ah dah macam muka maknya
Quote cikgojesss 15-6-2021 02:00 AM
ada iras sket muka puteri balqis masa kanak2 bila pakai spec gitu
Quote sikatkutu 15-6-2021 02:02 AM
11 tahun tunggu tu,tabahnya dorang. akhirnya dah dapat 2 anak..

sama macam kawan iols dah 8 tahun kahwin gugur 2 kali lepas tu dapat baby first  2019 dulu..ni dapat lagi baby bulan 2 hari tu. suka sangat  dorang....
Quote matchstick 15-6-2021 02:38 AM
Aafiyah bila senyum muka mcm apaknye tok kertu..siti lijah senyum manis lagi
Quote Cleocatra 15-6-2021 02:45 AM
Kusmangat jari2 ctlijah
Montok2

Gelagat piyah yang buat dia nampak comel
Selain tu, hmmmm..
Quote Tinot7 15-6-2021 04:31 AM
Tok k pakai sandal dlm umah?
Quote lattehazelnut 15-6-2021 05:25 AM
Tinot7 replied at 15-6-2021 04:31 AM
Tok k pakai sandal dlm umah?

Mungkin selipar jepun versi kayangan
Quote Tinot7 15-6-2021 05:46 AM
lattehazelnut replied at 15-6-2021 05:25 AM
Mungkin selipar jepun versi kayangan

hok ni depa tak pakai selipar dlm umah...

https://ohbulan.com/video-foto-sekitar-majlis-sambutan-hari-jadi-tun-mahathir-tun-hasmah-di-rumah-siti-nurhaliza
Quote AKAZ85 15-6-2021 06:12 AM
Aafiyah amik air muka tokti.. Senyum tok kertu.. Sama je sepesen muka aafiyah ni ngan anak2 buah tokti.. Cuma aafiyah ni leh gi jauh lagi laa muka dia..
Quote me12345 15-6-2021 07:19 AM
Aafiyah ikut datuk K..so so je...tapi afwa hensem ikut ctdk..aku jujur
Quote Lilipelangi 15-6-2021 07:20 AM
AKAZ85 replied at 15-6-2021 06:12 AM
Aafiyah amik air muka tokti.. Senyum tok kertu.. Sama je sepesen muka aafiyah ni ngan anak2 buah tok ...

Yupss. Meols klau tengok aafiyah mesti cakap dlm hati, aafiyah ni muka byk ikut dato k tapi air muka dia yes ikut siti..
Quote Perawankota 15-6-2021 08:06 AM
cikgojesss replied at 15-6-2021 02:00 AM
ada iras sket muka puteri balqis masa kanak2 bila pakai spec gitu

Aku baru nk ckp mende sama.. Dh terbaca komen ni
Quote noor2 15-6-2021 08:10 AM
Besar nanti sama muka maknya....dah mmg anak dia...
Quote lolipopbiru 15-6-2021 08:22 AM
afwa muka mcm sapa?

[ig]https://www.instagram.com/p/CP-ADrynHvE/?utm_medium=copy_link[/ig]
Quote Gianna111 15-6-2021 08:50 AM
tak minat tok ti. tapi i suka je tengok gelagat anak2 artis ni..
Quote md_nana 15-6-2021 08:52 AM
lolipopbiru replied at 15-6-2021 08:22 AM
afwa muka mcm sapa?

afwa x mcm afiyah. tak nampak pulak iras siapa di mata aku ni.
Quote noor2 15-6-2021 08:54 AM
lolipopbiru replied at 15-6-2021 08:22 AM
afwa muka mcm sapa?

Mcm muka arwah atok tarudin masa gambar ni...
Quote imanjannah 15-6-2021 08:56 AM
ohhh iols suka dak Piyah..
Quote dudaberhias 15-6-2021 09:04 AM
Tapi memang muka aafiyah ikut tokti. Walaupun ramai kata ikut tok K.

Amboi mentang2 muka tok K tu biasa biasa terus uols kata ikut muka tok K.

Sama la macam anak che ta istana kokdiang tu. Mentang2 rupa ex laki dia biasa2 semua tuduh anak laki che ta tu rupa ex laki dia. Padahal sudah terang lagi bersuluh bentuk muka dan wajah tu rupa permaisuri istana kokdiang.

Lihat semua komen(61)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top