Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Malique Akhirnya Keluar Gua Kerana Annuar Musa

16-6-2021 11:52 AM|Oleh: Cari-Azza| Komen: 26





Dia tiada tapi ada.

Itulah penyanyi rap yang pernah memeriahkan industri hiburan satu ketika dahulu dan masih dirindui oleh para peminatnya hingga kini.

Malique, yang sentiasa tampil dengan bait lirik puitis sepi tanpa sebarang berita darinya lagi.

Namun, bagi yang merindui hasil karya terbaharunya mungkin boleh mendengar lagu Wilayah Prihatin nyanyian Wany Hasrita, Hael Husaini manakala Malique melontarkan rap nya sebagai pengubat rindu peminat.

Hal ini membuatkan ada yang mengusiknya yang membuat lagu hanya apabila diminta oleh Menteri Wilayah, Tan Sri Annuar Musa sahaja.


Foto :Twitter
Dengan menyebut beberapa nama rakan artis, Aman Ra, Altimet dan Joe Flizow sendiri yang pernah menyeru supaya Malique bergiat aktif dalam dunia seni, namun tiada jawapan sehinggalah panggilan ini.


Foto : Twitter


Bagaimanapun, di Youtube, rata-rata yang membanjiri komen adalah peminat Malique  yang merinduinya walaupun hanya sekadar suara sahaja.

Foto : Youtube

Malique akhirnya keluar gua kerana Annuar Musa, jadi lah dari takda


Siapa peminat Malique atau kumpulan duo Thoo Phat di sini? - CARI








Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 26
Komen

Previous : Usaha Elly Mazlein Bantu Golongan Memerlukan Dikecam-"Lantaklah Apa Orang Nak Cakap"-

Next       : Rizalman Sentap Dengan Netizen Ke Sampai Deactivated FB?

Komen Terbaru

Quote izat123 17-6-2021 04:10 AM
stania83 replied at 16-6-2021 04:48 PM
malique ni dulu tak reti cakap bm..tapi camne entah boleh tulis lagu lirik power

Takdelah sampai tak reti cakap bm. Dia sekolah pun kat mrsm taiping. Mustahil budak mrsm tak reti cakap bm bukannya kolej yayasan saad haha. Tapi arwah ayah dia sir ibrahim memang ex english teacher yang dihormati kat mrsm muar. So maybe most of the time dia cakap english lah kot dengan family.

Lain-lain Komen

Quote Bihungoreng 16-6-2021 12:05 PM
Anak2 dia dgn si mauren2 ape tu mesti dh besar2 kan.. eh melisa kan arghh aku xingat
Quote edoraixora 16-6-2021 12:09 PM
Annuar musa seru apa
Quote airmineral 16-6-2021 12:12 PM
kenapa dia xaktif lagi?
Quote fuyupoktek 16-6-2021 12:12 PM
Bila plak anuar musa seru?
Bila plak dia kluar gua? Dia masih buat lagu dlm gua ape
Quote kiah_mai_pulak 16-6-2021 12:15 PM
dh tu kita nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Quote bloodyamuk 16-6-2021 12:19 PM
bior le die nak hermit...netizen ni teruja macam wow penampakan makhluk ajaib
Quote anggunbeautee 16-6-2021 12:20 PM
Smpai skrg xtau kenapa malique ni ttibe hlg dr dunia seni..sb toophat bpcah ke sbb lain yeh
Quote makkaucun18 16-6-2021 12:23 PM
anggunbeautee replied at 16-6-2021 12:20 PM
Smpai skrg xtau kenapa malique ni ttibe hlg dr dunia seni..sb toophat bpcah ke sbb lain yeh

Search nama dia dkt forum ini and baca thread lepas2. U’ll know why.
Quote mama_neko 16-6-2021 12:39 PM
nak tgk muka bini dia la ni... melissa maureen ni segak sungguh dulu2... last2 laki bini senyap..
Quote dejure 16-6-2021 12:48 PM
Dia ni ada kes dgn kerabat bangsa selatan kan??
Quote kaedahnya 16-6-2021 01:05 PM
apoo eja thoo phat? too phat sudeh sayang oii.
Quote nakkomenjugak 16-6-2021 01:05 PM
Dari zaman belum baligh lagi iols berkenan dengan malique ni {:love{:love
Quote farhana008 16-6-2021 01:20 PM
Bihungoreng replied at 16-6-2021 12:05 PM
Anak2 dia dgn si mauren2 ape tu mesti dh besar2 kan.. eh melisa kan arghh aku xingat

Dua2 nama wife dia melissa maureen.
Quote imanjannah 16-6-2021 01:22 PM
nak tengok bini dan anak2 dia
Quote September14 16-6-2021 01:24 PM
X heran aku dgn si malik ni… trus x muncul pun xpe
Quote Perawankota 16-6-2021 01:51 PM
Bagilah dia ruang.. Sibuk nak suh org tu muncul org ni muncul
Quote AbukRokok 16-6-2021 02:04 PM
seru dengan duit baru kluar
bukan seru kosong2 cari gaduh
Quote bulalof 16-6-2021 02:21 PM
bila nak turun gelanggang spit some rhyme?
Quote mohdcrow 16-6-2021 02:26 PM
Bagusla tak tunjuk muka tapi keluar produk, daripada muka bersepah sana sini tapi produk takde

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top