Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ingatkan Perancis, Nourul Depp Bakal Pindah Ke Negara Jiran

16-6-2021 01:31 PM|Oleh: Saiful| Komen: 208

Ramai yang sangka Nourul Wahab Depp nak pindah ke Perancis, negara asal suaminya.

Rupa-rupanya penyanyi ini bakal berpindah ke Bali Indonesia pertengahan Julai depan.

Foto: IG

???Penghijrahan ini untuk pendidikan dan masa depan anak-anak di mana kami berhasrat untuk masukkan mereka ke sebuah sekolah di sana yang sangat bagus dan berkonsepkan kemahiran.

???Selain itu memang impian suami untuk berhijrah ke Bali kerana sebelum ini dia pernah menetap dua tahun di sana."

Tambah Nourul, walaupun berpindah dia akan sentiasa berulang-alik ke Kuala Lumpur untuk memenuhi undangan menyanyi.


???Saya tetap akan balik ke Kuala Lumpur kerana bisnes ada sini. Malah kalau undangan persembahan pun, saya akan berulang-alik. Bukan jauh pun.

???Insya-ALLAH di mana pun saya berada, saya masih dan tetap orang yang sama. Terima kasih untuk semua yang mendoakan saya dan keluarga.



???Sedih juga bila ada yang beremosi hantar mesej bila tahu saya nak berhijrah. Jangan bimbang, tiada apa pun yang berubah. Peminat dan pengikut di media sosial saya tetap di hati. Ada umur panjang, kita tetap berjumpa,??? katanya seperti dipetik di Utusan.

Nourul dan Eric Daniel Depp berkahwin pada 2012 dan dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Zachary, 8,  Raphael, 6, dan Isabella 2. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 208
Komen

Previous : Eyka Farhana Terlepas Peluang Glamour Di Indonesia

Next       : Zul 2 By 2 Dedah Wajah Tunang Lepas 3 Tahun Menduda

Komen Terbaru

Quote Timortimur 25-6-2021 07:18 AM
I pergi Bali once best je cuma stay kat kuta beach susah nak cari halal food.But it was 20 years ago so sekarang maybe dah byk halal food kot

Lain-lain Komen

Quote sharlenetexas 16-6-2021 01:48 PM
Kat bali tu pun ada french lycee (ntah mcamana eja).
Quote Meiizu 16-6-2021 01:51 PM
Haaa kan acik porum dah speku  . . Tak thailand tak indon
Tu ajaaaaa
Quote bintangct 16-6-2021 01:52 PM
patut la susah sgt nak bgtau hahahhahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahha
Quote laksmanabentan 16-6-2021 02:09 PM
anak dia ayu tu mmg camtu ekkk...
dulu2 tengok masa lepas SPM tu elokkk sopann...
ini kenapa macam tua sebelum usia ekk...

Bali panasss...
haruslah pakai 2 piece kann...
baru ler macam expat..
hahahhaa...
Quote slyfynx 16-6-2021 02:20 PM
Ok....
Sudah ku tahu
Nexttttt
Quote Cik_jantung 16-6-2021 02:27 PM
Caption penuh Alhamdulillah masyaallah tabarakallah.. tapi baju dia n anak dia.. masyaallah

Aku bukan ustazah ya.. tp over la
Quote nakkomenjugak 16-6-2021 02:32 PM
Byeeeee! Selamst berjimba jimbo di bali
Quote irvene 16-6-2021 02:40 PM
syiokk r dapat pakai 2 piece je kat sana hari2, takde org nk kondem tp kalau ko upload kt socmed, aku tak berani jamin
Quote wirazam 16-6-2021 02:45 PM
Bingo...dah teka dah dulu..ke Indonesia...leh dpt tachang tak drpd momod nih..hahaha
Quote uori 16-6-2021 02:45 PM
impiannya dok bali

aku suka design dan layout rumah dorang
Quote umbut 16-6-2021 02:48 PM
Bestnya bali...
Quote tasha 16-6-2021 02:48 PM
Rumah bersepah mcm tak berkeras...teruk betul
Quote opie5662 16-6-2021 02:49 PM
Igt kan pindah kat paris van java.... Hahahaha... Dpt gak nama omputih..
Quote tomiko_haza 16-6-2021 02:52 PM
sonok je tgk depa ni..happy je
Quote sukabacaje 16-6-2021 02:55 PM
pernah kenal dengan sorang director hotel kat bali orang johor. masa tu makan kat hotel dia borak sakan dia bagi free kami makan sb org malaysia. dia kata kat bali ni lebih 10 hotel mewah dah dia penah jadi director. anak bini semua kat johor sebab bali ni education level berat kearah indonesia wlupun private school dan international school. indonesia tak mcm malaysia diorg semangat kenegaraan lebih banyak subject dari subject2 teras yang lain. tapi dia kata kalau kerja, dia lebih suka kerja di bali sebab gaji hotel bali berkali ganda bayar dari hotel mewah malaysia.
Quote ImpianSeroja 16-6-2021 03:10 PM
Anaknya ayu tu makin cantik tp makin seksi ..ibunya pun
Quote hidet 16-6-2021 03:14 PM
laki heols keje ape..senang pindah randah
Quote Piramida 16-6-2021 03:19 PM
I luv bali..

Dah agak pun dia pindah dekat2... bila sebut anak tu ulang alik sebulan sini.. sebulan sana.. buat letih journey je .. xde nya jauh2.
Quote drivethru 16-6-2021 03:22 PM
Hari2 boleh makan kacang disco sambil mengkepam kan diri di sana.

Lihat semua komen(208)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top