Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Maki Orang, Suka Ikut Kepala Sendiri, Sangat Biadab,"-Satu Persatu Netizen Londeh Aib Neelofa

19-6-2021 01:45 PM|Oleh: Saiful| Komen: 1177

Seeblum ini kecoh juga jadiya bila personaliti Viviana Abdullah komen dan membandingkan antara Fazura dan Neelofa.

Menurut Viviana, Fazura adalah seorang yang sangat baik dan Neelofa pula adalah sebaliknya.



Apa yang dikatakan adalah menurut pengalaman dirinya yang sudah pernah bekerja dengan kedua-duanya.

Namun Viviana tidak mengulas lanjut apakah perangai sebenar Neelofa sampai tidak mahu lagi ada kaitan dengannya.

Foto: IG
Suslan dari video tersebut, tampil lagi seorang individu yang dikelai sebagai Ari Carrington membuat pendedahan bernai mati tentang Neelofa.

Dakwanya, Neelofa adalah seorang yang sangat biadab dan seseorang yang teruk bila bekerjasama.



Tambah Ari dia pernah bekerja dengan Neelofa jadi dia tahu perangainya.

Di ruangan komen, satu persatu cerita keluar.



Baca sendiri: 




Tak pastilah sejauh mana kebenaran dakwaan-dakwaan tersebut.

Mungkin yang pernah hadapi je yang tahu.

Korang team Fazura ke team Neelofa? Tanya je -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
1
Komen: 1177
Komen

Previous : Amy Search Cucuk Vaksin Sambil Nyanyi Lagu Fantasia Bulan Madu

Next       : "Suka Sebab Kelakar,Berdikari,"-Hafreez Adam Tak Tolak Jodoh Dengan Azar Azmi

Komen Terbaru

Quote kakiporet 3-7-2021 03:39 AM
Td ttgok ig live adik si buriz ni..pukol 3.30am..dia skrg jual bundle sexy nightwear...dh bniqab dia..

Lain-lain Komen

Quote makadek 19-6-2021 01:59 PM
Alah tgk dia yih2 kan penyanyi tak tuang tu pn tau
Quote Ferr_Remy 19-6-2021 02:01 PM
Tipu ni. Ni smua dakyah pencacai Faz nak buruk kan Lopak. Lopak maksum pakai niqab. At least die tutup aurat. - Pencacai Lopak
Quote sparkly 19-6-2021 02:11 PM
i sokong kak viviana

Habisla ko nilopak, ppl r starting to c ur true colours

Hahhahaaa u think money can buy everything? Sadly no
Quote annadonna 19-6-2021 02:15 PM
Jgn sampai kena saman dgn Lopak lah ya. Dia boleh menyebabkan anzalna membaca pengakuan maaf yang dia sediakan khas depan wartawan
Quote MsCinderella 19-6-2021 02:17 PM
tu semua sikap dia sblm dia berniqab..sblm dia jumpa ustaz dia ni..so kita pun kena la berhusnozun tu kisah lama dia..

mana la tau bila dah berniqab dia dah humble..





















=pencacai lobenak=
Quote Masukkeluar 19-6-2021 02:18 PM
agknya kenapa aib perangai niqabis ni satu satu terbukak eh???? karma kah?? kifarah kah???

haha. apa kata fanatik niqabis?? adkh semua yg buka aib niqabis ni adalah fans seteru? 1 malaysia la kot fans seteru lol!. haha.
Quote che-cikL 19-6-2021 02:19 PM
Kan dah ada thread ni, dah banyak pages dah. Menyampah betul lah dgn TT ni...
Quote dudaberhias 19-6-2021 02:20 PM
janji berniqob ala2 bidadari syorga dan siti khadijah...

lain2 tu tak penting... itu semua dosa dia dengan tuhan....

- makcik jiran sebelah istana kokdiang keturunan mamak kerala 10% darah melayu tapi mengaku bumiputera dan nak masuk uitm dan nak keistimewaan bumiputera. tengok dari 1 kilometer boleh bau kari.
Quote yondu 19-6-2021 02:21 PM
iols mmg tak pernah suka lopak ni sejak dia muncul dewi remaja. Aura jahat dia terserlah dr air muka. Sampai la sekarang. Muka ahli sihir mak dia menurun ke dia
Quote sukacactus 19-6-2021 02:23 PM
Udah2 le citer pasal lembaga itu
Dah xrelevan (xpernah berbakat pun) lg dlm industri hiburan ni
Quote sarah82 19-6-2021 02:23 PM
Dari awal aku dah meluat tgk dia.. Korang tau aku x suka anwar ibrahim haramjadah tu kan? Level aku meluat lopak sama dgn level aku meluat rosmah mansur.. Tapi rendah 2 level dari kemeluatan aku kat anwar ibrahim haramjadah tu

Mampos la aku.
Quote Burong_Hantuk 19-6-2021 02:28 PM
Kes Raya berkumpul 1 family paki busuk NIH bila nak settle???lama betol siasatan eh??
Quote awekjepun 19-6-2021 02:33 PM
yondu replied at 19-6-2021 02:21 PM
iols mmg tak pernah suka lopak ni sejak dia muncul dewi remaja. Aura jahat dia terserlah dr air muka ...

Dasyat u.. boleh tgk aura org
Quote dino 19-6-2021 02:37 PM
janji derma katil
Quote Orix 19-6-2021 02:39 PM
So kiranya cite Anzalna tu dlu betul la khuenst cuma dia x sempat collect bukti ?
Quote cikgojesss 19-6-2021 02:41 PM
keluarga dilaknat memang cepat je dapat CASH
Quote edayildiz 19-6-2021 02:53 PM
lembaga tu kan.
mls nk kutuk..nk mkn popcorn saja
Quote Tasikchini 19-6-2021 02:58 PM
Aduhai tt ni lagi nak Tanya...opkoz ler team mommy fatima
Quote haruslah 19-6-2021 03:03 PM
I suka baca yg 1st party punya cerita...kira boleh caya...
Kalau kawan i kan....sedara i...staf i...makcik i.....tok sedara la...takat baca jer lah

Lihat semua komen(1177)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top