Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Letak Atau Tidak Orang Tetap Mengata" - Siti Nurhaliza Dah Vaksin

21-7-2021 01:59 PM|Oleh: LilRose| Komen: 296

Penyanyi tersohor tanah air Datuk Seri Siti Nurhaliza memaklumkan dirinya sudah menerima vaksin Covid-19.


Kredit foto: IG

Dia bagaimanapun milih untuk tidak memuat naik mengenainya di laman sosialnya bagi menjaga sensitiviti ramai.

Katanya, letak atau tidak berkongsi proses menerima suntikan berkenaan, orang tetap akan berkata-kata.

"Saya dah vaksin, saja je tak letak sebab kadang-kadang kalau kita letak orang cakap, tak letak pun orang cakap, kan. Jadi, biar sajalah kita tahu dan kita sendiri tahu.

"Mana yang tahu tu, tahu jelah. Kalau nak juga gambar nanti saya post lah," katanya menerusi sesi siaran langsung IG sekitar minit ke 40.


 
Dalam masa sama, selain merayu orang ramai mengambil vaksin, Siti juga mengingatkan semua orang supaya mencegah penularan Covid-19 bersama dengan menjaga diri dan kesihatan serta mematuhi prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan kerajaan. 


Kredit foto: IG

Apa saja yang dibuat selebriti tidak akan dipertikaikan netizen? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 296
Komen

Previous : Nazrief Nazri Dapat Anak Lelaki, Syukur Boleh Teman Isteri Bersalin

Next       : "Islam Itu Unite Bukan Dalca,”-Sharnaaz Pula Tegur Caprice, Ebit Lew Dan Nadir.

Komen Terbaru

Quote tomatome 4-8-2021 09:00 AM
just_fighter replied at 31-7-2021 12:50 PM

Mcm sekrah da muka dia jadi lebar.. plg ketara mulut dia nmpk cam saerah

Lain-lain Komen

Quote Nham22 21-7-2021 02:08 PM
Ehhhhh.. Ehhhhhh..... Ehhhhhhhh.... Yg helok ikut SOP xmo plakkkk ko share... Yg langgar SOP JUA KO nak share.. Kahkahkahhh
Quote opie5662 21-7-2021 02:11 PM
Sesuatu sgt... Ko kan batak tunjuk sume bende ko buat.. Takkan vaksin x tunjuk.... Die kan yg mula2 antara yg potong que kan
Quote nazzse 21-7-2021 02:12 PM
poyo cara dia ni sekarang.

cancel dct
Quote KBW2 21-7-2021 02:12 PM
entah-entah vaksin kayangan kesoltanan baukshit kohkohkoh
Quote KIM.K 21-7-2021 02:16 PM
Dato CT ni bagus..low profile. Aku belum cam mana satu mn beliau dalam porum nih
Quote hidet 21-7-2021 02:17 PM
Nham22 replied at 21-7-2021 02:08 PM
Ehhhhh.. Ehhhhhh..... Ehhhhhhhh.... Yg helok ikut SOP xmo plakkkk ko share... Yg langgar SOP JUA KO  ...

vaksin spesel..dari istana kot..tu takde gambar...if not mana boleh dia tak post dah dapat vaksin...
Quote nakkomenjugak 21-7-2021 02:18 PM
hanya side eye sajorkkkk mengenangkan kes langgar sop dulu
Quote makadek 21-7-2021 02:21 PM
KIM.K replied at 21-7-2021 02:16 PM
Dato CT ni bagus..low profile. Aku belum cam mana satu mn beliau dalam porum nih

Ada ke dia... Aku minat je dia harap dia tk bg stmnt bukan2
Quote Orix 21-7-2021 02:22 PM
Iols pun speku dia dpt vaksin lagi awal…..
Quote KIM.K 21-7-2021 02:23 PM
makadek replied at 21-7-2021 02:21 PM
Ada ke dia... Aku minat je dia harap dia tk bg stmnt bukan2

Sheol ni antara yg meol tercari2 makadek. Tumpul pulak hidung iols dah tua2 ni.
Sajer sesuker takda motip nak kenal pon.
Quote tikusmontok 21-7-2021 02:28 PM
Fake...sama mcm penjilat dia.pantang org kecam idolat, berderu dtg ..tuduh yg kecam tu pulak taksub ngan idolat dia...acah2 dia lak yg anti.....ko gila ke biatch?
Quote Nham22 21-7-2021 02:29 PM
hidet replied at 21-7-2021 02:17 PM
vaksin spesel..dari istana kot..tu takde gambar...if not mana boleh dia tak post dah dapat vaksin. ...

Ooooooo i seee... Jah pon kemungkinan dpt vaksin yistana kayangan. Pasai. Xdak update... Tp awat RI kayangan vaksin bukan dgn yistana kayangan.. Ke die same jua xdak update...
Quote bakingsoda 21-7-2021 02:29 PM
Edited by bakingsoda at 21-7-2021 02:30 PM

letak gambar skali tarikh, lokasi ppv dan juga jenis vaksin ss mysejahtera skali tau nak tengok bila daftar
Quote aechae 21-7-2021 02:31 PM
Yelah tu... dh cucuk pkai kabel kn mmg lh xda gambar...hashtag dengkike
Quote bungarose 21-7-2021 02:33 PM
Agak pelik ct tak upload cucuk vaksin
Bukan dia jenis upload segala2 di medsoc ker?
Lagi2 vaksin rata2 ummah mesti nak bergambar bagai canang da vaksin
Quote dino 21-7-2021 02:34 PM
Nham22 replied at 21-7-2021 02:08 PM
Ehhhhh.. Ehhhhhh..... Ehhhhhhhh.... Yg helok ikut SOP xmo plakkkk ko share... Yg langgar SOP JUA KO  ...

alhamdulilah mencurah2 pahala mengalir gituh haha
Quote Normabaru 21-7-2021 02:38 PM
dpt sinopam kot. Sbb xde peminat or petugas dpt tag gambar hehehe
Quote mizzmaz 21-7-2021 02:57 PM
Urmmm, sebelum2 ni sakan semua upload,selfie kn wajib tak boleh di pisahkn.
Quote RatuDunia94 21-7-2021 03:01 PM
Sesuatuuuuuu sangat weyyy.. mustahil lah sheols guna laluan marhaen hari2 tunggu update kat mysejahtera. Muka siti bertuahlah jenis x nak tunjuk. Sheols bukan baru setahun dua main IG.

Lihat semua komen(296)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top