Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Pelik, Terang-terang Ustaz Peluk Tinggal Cium Pipi Je" - Caprice

23-7-2021 02:41 PM|Oleh: LilRose| Komen: 73

Caprice menafikan dakwaan pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew (UEL) yang memberitahu menerusi sesi Live di Instagram bahawa penyanyi rap yang juga aktivis kemanusiaan itu menepis tangannya ketika mereka bertemu sekitar awal bulan lalu.

Berikutan itu, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli memuat naik semula video penuh yang dimaksudkan di IG Storynya.



Malah, dia juga membalas komen pada hantaran status terbaharunya semalam bagi menjawab persoalan yang bertalu-talu dilontarkan terhadapnya.

“Pelik. Dalam video, sudah terang-terang ustaz peluk, tepuk dada, nak tinggal cium pipi je,” tulisnya dipetik Kosmo!.


Kredit foto: IG

Menerusi siaran live berkenaan, UEL mendakwa dia merasakan sesuatu yang tidak kena pada hujung pertemuannya dengan Caprice.

Katanya, dia merasakan Caprice seolah-olah 'lain macam' ketika mereka berpelukan.

“Saya tepuk dada dia, tiba-tiba dia tepis tangan saya,” demikian cerita Ebit pada sesi ‘live’ berkenaan.

Caprice menjelaskan bahawa dia tidak akan mengulas lanjut isu ini seperti disarankan peguamnya.


Kredit foto: IG

Siapa tipu siapa? Atau semua ini hanya salah faham kerana masing-masing sedang tegang?   - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
0
Komen: 73
Komen

Previous : Ukuran Badan Che Ta Tak Berubah Dari 17 Tahun Lepas

Next       : Ustaz Abu Syafiq Baru Tahu Sharnaaz Ahmad Maki Dirinya

Komen Terbaru

Quote temah8 27-7-2021 11:34 PM
vid ni dia edit siap ke ??  tak nampak bab yg ustad kata tepis tgn tu

Lain-lain Komen

Quote opie5662 23-7-2021 02:47 PM
Dah mintak maaf.. Tp still berbunyi.... Eh, diam bole tak.. Jemu dh ngan cetita korang...
Quote ellejo 23-7-2021 02:55 PM
padaiyappa kaki belit suka play victim
Quote Mulotkoyak 23-7-2021 03:04 PM
Anyway video baju putih and bju biru mcm kne cut je... Dh edit ke... Anyway pape je laaa korg. Xde mengena ngn aku. Yg penting ak nk blik kampong.
Quote matbad 23-7-2021 03:09 PM
siap guna lawyer. koyak truk mamat ni
Quote MayaDelaRosa 23-7-2021 03:09 PM
Video kena edit wei..Tak malu..hahahha
Quote hyie 23-7-2021 03:15 PM
ni counter-attack daripada pihak kepris. video ni up 1 july kheunz...ni namanya perli secara halussss gittew
Quote kucingitam 23-7-2021 03:23 PM
aku rasa dia cut sbb panjang lebar drg bersembang kot.. sbb tgk tiba2 gambar el pakai  baju biru tu, baca doa dah di penghujung pertemuan..
Quote lavendernovella 23-7-2021 03:23 PM
So based on vid, sapa yang tepis sapa? Takdak pun bab tepis2 ?
Quote Sagun36 23-7-2021 03:29 PM
Video tak penuh atau dah edit...
Orang terpaling mana nak kalah
Quote Normabaru 23-7-2021 03:38 PM
opie5662: Dah mintak maaf.. Tp still berbunyi.... Eh, diam bole tak.. Jemu dh ngan cetita korang...



budak2 mmg gitu.. maaf pastu gaduh blk
Quote nakkomenjugak 23-7-2021 03:38 PM
dahhh2 laa.... inilah sebabnya laki jangan emosi teruk macam  ponen (mungkin closeted ponen..). Semua kena ada langkah SOP tersendiri.
ni bukan cite yenna topi... semua happi ending gitu.
Quote Normabaru 23-7-2021 03:39 PM
Edited by Normabaru at 23-7-2021 03:44 PM
kucingitam: aku rasa dia cut sbb panjang lebar drg bersembang kot.. sbb tgk tiba2 gambar el pakai  baju biru tu, baca doa dah di penghujung pertemuan..



Yup vid ni dah pos dlu lg.. bkn br skrg
Quote cm_vungtau 23-7-2021 03:41 PM
Menyampah pulak lelaki bercakap dalam third person ni. Caprice, Caprice. Tak boleh ke cakap saya atau I? Dah kenapa bercakap macam Elmo
Quote QueenCaramel 23-7-2021 03:42 PM
Mcm nadir la sentap sbb rs layanan terhadp beliau acuh x acuh dr UEL..tp UEL kt die penat..x knl dan sebagainye..
Yg ni plak UEL yg sentap sbb die rs kepris mcm tepis die..tp kepris x plak tepis katenye
Just 3 emotional guy shj uolsss..
Emosi masing2 berbeza mase kejadian..but all is valid..
Quote sarah82 23-7-2021 03:51 PM
Angpa dan aku mana nampak part tepis.. Angpa dan aku dok alam bunian.. Terhijab
Quote kuku^panjang 23-7-2021 03:51 PM
yg psl mak lopak bgtau kepris  psl kertas kerja tu, kepris dh jwb lum?
ke takyah jwb sb lantik loyer..
Quote Cekla 23-7-2021 03:54 PM
Macam pompuan dtg bulan semua..baik abang long, abang ngah, busu semua pesen kuat sentap dan bersangka2.
Abang long nak dihormati
Abang ngah dengan kereknya
Busu pulak lapar kasih sayang kuat meroyan
Quote BeowulfJohnson 23-7-2021 04:01 PM
Cer bagi sorang perempuan masuk line dalam cerita diorg ni, kasi plot twist sikit. Baru diorg semua tau siapa champion sebenar!! Women never lose kekdahnya haha
Quote Nizleen86 23-7-2021 04:01 PM
Patutnya korang duduk je la kat gaza tu semua tak payah balik. Tolong skali si nadir yang katanya penat uruskan semua dia sorang2 kat sana. Bawak skali si nanaz tu ngutuk je tau. Untung2 masa kena bedil dgn israel dpt la berjihad skali. Aman sket malaysia ni.

Lihat semua komen(73)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top