Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Serah Pada Peguam, Akhirnya Lan Solo & Syura Bagi Respons Lepas 5 Hari Zip Mulut

26-7-2021 06:28 PM|Oleh: LilRose| Komen: 350

Lima hari berdiam, akhirnya ini reaksi balas Lan Solo, Syura dan tiga lagi individu lain berhubung kontroversi dakwaan memfitnah Siti Nordiana atau Nana menerusi sesi Live di Instagram.

Selepas menerima notis daripada pihak Nana, difahamkan mereka juga mendapatkan nasihat peguam bagi tindakan lanjut.


Kredit foto: IG

"Kami ambil maklum tentang tindakan notis tuntutan yang diambil oleh pihak Siti Nordiana terhadap kami. Kami juga menyerahkan perkara ini kepada peguam untuk tindakan selanjutnya.

"Apa-apa tindakan atau respons yang bakal menyusul akan kami maklumkan berdasarkan nasihat peguam," kata mereka kepada mStar.

Nana sebelum ini menuntut Lan Solo dan isteri Sheila Hashim; penyanyi, Syura Badron; jurusolek, Aida G dan Pegawai Perhubungan Awam FMC, Sam Samin membuat permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 48 jam.


Kredit foto: IG

Mungkinkah ada adegan turun naik mahkamah, atau kes ini diselesaikan di luar mahkamah dengan permohonan maaf daripada kelima-lima individu terbabit? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 350
Komen

Previous : 'Malaysia VS Fake Country', Izara Kongsi Gambar Farah Ann Sebelah Atlet Israel

Next       : Video Aksi Tak Senonoh Atas Katil Lelaki Mirip Ebit Liew Tersebar

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 27-7-2021 01:44 PM
Close sementara waktu untuk elakkan spam

Lain-lain Komen

Quote ryumaira 26-7-2021 05:43 PM
Ala tggi ke pagar ust madi...kena kumpul kacangla
Quote dudaberhias 26-7-2021 05:44 PM
Minta nasihat peguam, peguam tu akan suruh minta maaf je lah. Dah sape yang petik sape dulu?

Macam kes diva AA bakar perfume busuk tengit Vida tu yang bau macam puki kering. Last2 takde cara nak kawtim bagi menang, peguam suruh minta maaf je.
Quote kelam22 26-7-2021 05:46 PM
Nak mengata, mengata la dlm group wasap. Yang kau pergi buat live seantero dunia tahu buat pe?
Quote Mawar91 26-7-2021 05:48 PM
Sendiri cari pasal terima la.Ingt berani sngt.
Quote Deq1 26-7-2021 05:48 PM
Doakan mak jadi pengumpul kacang yg berjaya ea anak...
#awat tinggi nau pagar eh.. cian mak is nubis
Quote hanihan16 26-7-2021 05:49 PM
kalau aku peguam yg korang lantik pun, lepas cakap dgn korang aku gelak dulu sendiri. gelakkan kebodohan mengumpat live
Quote kiah_mai_pulak 26-7-2021 05:49 PM
dah lah retis sendu. job tak seberapa.. bisnes x seberapa.. berhabis duit kat lawyer.. kesiannnn
Quote cupu 26-7-2021 05:53 PM
Haha...xde masalah cr masalah...cam siot.
Quote Cistat 26-7-2021 06:02 PM
Sayang nilai peraahabatan yg bertahun2 jd rosak camtu je
Quote AlohaAyu 26-7-2021 06:04 PM
ryumaira replied at 26-7-2021 05:43 PM
Ala tggi ke pagar ust madi...kena kumpul kacangla

Mcm mn nak kumpul kcg. Kita org bru. Kena rajin komen ke?. Sakit hati rs x blh nak tgok cite ustat Madi  
Quote Lelli 26-7-2021 06:07 PM
Peguam dpt kaching sambil tidur..
Xpe la, duit banyak kan..hmm
Quote AlohaAyu 26-7-2021 06:21 PM
Deq1 replied at 26-7-2021 05:48 PM
Doakan mak jadi pengumpul kacang yg berjaya ea anak...
#awat tinggi nau pagar eh.. cian mak is nubi ...

Semoga kita berjaya sama2 kumpul kacang
Quote tootii 26-7-2021 06:22 PM
ada la jugak duit utk bayar peguam2 korang .. ok la tu ..
dah Nana, lps ni tlg jauhkan daripada kawan2 yg mcm ni ..

toxic !
Quote ellZack 26-7-2021 06:23 PM
Edited by ellZack at 26-7-2021 06:29 PM
dudaberhias replied at 26-7-2021 05:44 PM
Minta nasihat peguam, peguam tu akan suruh minta maaf je lah. Dah sape yang petik sape dulu?

Maca ...


Kak duda boleh bagi free khidmat nasihat yang sama. Hahaha

Tapi, memang tak boleh nak buat apa pun kan sebab memang salah diorang pergi sebut nama Nana clearly?
Quote lyshafull 26-7-2021 06:24 PM
Zmn skng dahsyat ek si tua2 ni gaduh main lawyer2 je semua hahahhaha engkorg nk ngumpat
Buat la group wasep ke ape ni ngumpat kt live … mcm BBNU La gadh punn … bkn emgkorg je terasa skang ni ramai je terasa susah skang nie
Quote pokokbunga 26-7-2021 06:25 PM
Tak ramai minat thread ni ehhh
Quote Shayang 26-7-2021 06:26 PM
Minta maaf jelaa korang bukan ada duit sgt pun

Sapa suh g membawang secara live.
Sebolehnya juga nak suh netizen tahu masalah personal korang.
Kat situ je dah nampak kalian berniat jahat.
Dia salah ke tak tp cara korang tu dah salah.
Sbb konflik korang ni takde ngena mengena ngn kami semua pun.
Ini bukan isu yg menjejaskan masyarakat,setel sesama sendiri sudahla.
Quote Lilrose 26-7-2021 06:29 PM
Lima hari berdiam, akhirnya ini reaksi balas Lan Solo, Syura dan tiga lagi individu lain berhubung kontroversi dakwaan memfitnah Siti Nordiana atau Nana menerusi sesi Live di Instagram.


Selepas menerima notis daripada pihak Nana, difahamkan mereka juga mendapatkan nasihat peguam bagi tindakan lanjut.




Kredit foto: IG



"Kami ambil maklum tentang tindakan notis tuntutan yang diambil oleh pihak Siti Nordiana terhadap kami. Kami juga menyerahkan perkara ini kepada peguam untuk tindakan selanjutnya.

"Apa-apa tindakan atau respons yang bakal menyusul akan kami maklumkan berdasarkan nasihat peguam," kata mereka kepada mStar.


Nana sebelum ini menuntut Lan Solo dan isteri Sheila Hashim; penyanyi, Syura Badron; jurusolek, Aida G dan Pegawai Perhubungan Awam FMC, Sam Samin membuat permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 48 jam.




Kredit foto: IG




Mungkinkah ada adegan turun naik mahkamah, atau kes ini diselesaikan di luar mahkamah dengan permohonan maaf daripada kelima-lima individu terbabit? - CARI
Quote KucingBisu 26-7-2021 06:31 PM
Nk minta maaf pun susah ye 5 ekor ni.

Lihat semua komen(350)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top