Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Saif Ali Khan Malas Layan Netizen Ejek Nama Anak-Anak

7-9-2021 01:56 PM| Komen: 18

Saif Ali Khan mendedahkan bahawa isterinya, Kareena Kapoor berkongsi nasihat dan peringatan supaya dia tidak membaca komen atau mencari maklumat tentang dirinya dalam Internet.


Kredit foto: Eastern Eye

Ujar Saif, Kareena berkata demikian selepas netizen mengejek dan menjadikan nama kedua-dua anaknya iaitu Taimur dan Jehangir sebagai bahan jenaka dalam media sosial.

Bagaimanapun, pelakon itu berkata, dia tidak kisah dan enggan ambil peduli tentang apa yang dilakukan netizen kerana tidak mahu perkara remeh sebegitu menjejaskan kerjanya.


Kredit foto: IG Kareena


Sumber: Kosmo

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 18
Komen

Previous : Bercinta Dengan Adam Rosyadi, Agnez Monica Bakal Masuk Islam Dan Bertudung?

Next       : Peminat Ekstrem Bintang Bollywood, Sampai Ada Nak Bunuh Diri!

Komen Terbaru

Quote Zaien 21-9-2021 05:35 PM
gen pataudi nih baka herlok yach...
pandai si kareena ni pilih...
yes anak di taimur tu comel sgt2

Lain-lain Komen

Quote Kurex 7-9-2021 03:23 PM
Cantik mata anak dia.. tertana Ibrahim ali khan
Quote kucingitam 7-9-2021 05:04 PM
apa masalah nama anak dia? biasa je
Quote MsKathryn 7-9-2021 06:58 PM
Cute btl taimur ..
Quote mxsssgi81 7-9-2021 07:38 PM
Jgn dilayankan netizz..name2 anak netizz busy body lg ntah pape ..
Quote nakkomenjugak 7-9-2021 08:48 PM
Awww memang baka bagus gred Omega betul deme ni
Alaa persetankan sajorkkkk
yang penting uols tak kayappp macam netijen2 itew
Quote Bihungoreng 7-9-2021 10:50 PM
Anak2 saif ni helok2 yachh
Quote jahcomel 8-9-2021 11:24 AM
anak jantan besar dia mmg helok rupenye
Quote idril 8-9-2021 12:47 PM
aku bior nama buruk, tapi bila tengok orang nyer auuuuuummmmmm mabeles

ni nama aaron daniel, ayden alexander bagai muka berkerak jawa totok ulu hanat sana tu chaiiitttt ilang selera
Quote mizzmimi 9-9-2021 12:10 AM
Handsomenya taimur.. Masa baby lagi dah handsome until now.. Orang kata kalo baby masa kecik2 comel, dah beso hilang comelnya. Tapi ni memang handsome betul.. Untung makpak dedua genetik helokkk
Quote Thunderclouds 9-9-2021 10:55 AM
Copy paste abg & kakaknya yg len mak tu. Kuat baka saif. Mata pulak biruu
Quote anony-mous 10-9-2021 12:42 AM
nakkomenjugak replied at 7-9-2021 08:48 PM
Awww memang baka bagus gred Omega betul deme ni
Alaa persetankan sajorkkkk
yang penting uols tak k ...

Pergh melampau2 keturunan ni sapu habis genetik herlok2
Quote sambaldurian 10-9-2021 07:21 AM
kucingitam replied at 7-9-2021 05:04 PM
apa masalah nama anak dia? biasa je

nama anak2 dia tu diambil sempena nama raja2 zmn Mughal dahulu. konon2 Raja2 tu berbalah dgn puak Hindu/sikh waktu dinasti Mughal
Quote xAthenax 10-9-2021 02:17 PM
Patut Kareena sanggup kawin duda
baka premium
Quote chikumanis 14-9-2021 01:42 PM
ensem sokmo taimur...lantak la orang nak ejek nama anak, janji korang lagi berpengaruh kan..
Quote edayildiz 14-9-2021 07:55 PM
herlok ank dia
Quote gideoncross 20-9-2021 07:57 AM
idril replied at 8-9-2021 12:47 PM
aku bior nama buruk, tapi bila tengok orang nyer auuuuuummmmmm mabeles

ni nama aaron daniel, ayde ...


Ummah Mulayu skrg suka bgi nma Kokesen kat anak2 haha. Mungkin blas dndam sbb dlu mak bpak kasi nma biasa2 kat dorg, so bila dh ada ank sndri, bedal je lh.
Quote Gianna111 20-9-2021 10:45 AM
xAthenax replied at 10-9-2021 02:17 PM
Patut Kareena sanggup kawin duda
baka premium

iols gelak baca ni. tapi memang betul pun.anak carry fizikal baka ayah helok2.meanwhile anak carry kebijaksanaan dan mental ibu.

untuk tak off topic. yang kutuk2 nama anak dia ni muka duit herlok tak?biasa yang kutuk keji ni zero.
Quote Zaien 21-9-2021 05:35 PM
gen pataudi nih baka herlok yach...
pandai si kareena ni pilih...
yes anak di taimur tu comel sgt2

Lihat semua komen(18)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top