Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Shooting Dah Nak Mula, Lana Nodin Boleh Masuk Set Ke Tak Cucuk Vaksin?

8-9-2021 12:52 PM|Oleh: Saiful| Komen: 163

Rindu peminat terhadap drama Kekasih Hati Mr Bodyguard yang dibintangi Sharifah Rose, Redza Rosli dan Lana Nodin akan terubat apabila kerajaan memberi kebenaran menyambung penggambaran yang tertunda.

Penerbit Creative Skill Solution Sdn Bhd, Suriyati Sidek mengakui dirinya lega dan akan segera bekerja minggu depan untuk menyiapkan baki penggambaran di sekitar Lembah Klang.

Foto: IG


"Alhamdulillah syukur dah boleh mula penggambaran. Jadi Kita akan sambung balik Kekasih Hati Mr Bodyguard yang terpaksa dihentikan masa lockdown dulu.

"Apapun kita tetap kena patuh SOP. Sebenarnya kita memang dah buat prepare awal untuk kembali ke set.

"Perancangan akan ke Negeri Sembilan minggu depan tapi sekarang Selangor dah boleh buat penggambaran, kita akan maintain lokasi di sini sahaja dulu.

"Kita akan maintain lokasi yang sama di Selangor and Kuala Pilah untuk rumah hero," katanya kepada mStar.




Tentang SOP pula, pelakon dan kru mestilah sudah menerima dos lengkap vaksin Covid-19.

Namun macam mana pula dengan pelakon drama tersebut, Lana Nodin yang enggan suntik vaksin?




Kata Suriati, sama ada Lana akan dibenarkan memasuki set penggambaran atau tidak belum lagi diputuskan.

"Dia ada surat doktor. Bukan tak nak ambil (vaksin Covid-19) tapi dia ada masalah kesihatan dan juga dia menyusukan anaknya... ada masalah.

"Jadi kita akan bincangkan... harap tak ada masalah kemudian."



Macam yang semua tahu, Lana sebelum ini lantang  mengkritik Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah.

Lana juga dilabel sebagai anti vaksin dan cuba untuk menghasut orang lain.




Kalau tak dapat sambung shooting, harap Lana tak mengeluh atau mengadu domba di media sosial lah ya? -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
0
Komen: 163
Komen

Previous : Bella Dowanna Takut Dikecam, Elak Terpalit Gosip Murahan

Next       : Rahim Nourul Depp Dah Kena Buang

Komen Terbaru

Quote SpyLeman 15-9-2021 04:24 PM
ninjago replied at 15-9-2021 02:47 PM
boleh tak deny access these anti vax to all government facilities kalau +ve covid lepas nie. suruh ...

Nanti acik ritrude, acik lana ngan nek ellie suriati meroyan pulak kata kerajaan zolimmm

Lain-lain Komen

Quote apedehal 8-9-2021 12:57 PM
Kalau ada masalah kesihatan ada reason menyusu anak ke..dah knp lantang sgt ko condemn dg tu..mek musykil
Quote bottombikini 8-9-2021 12:58 PM
kampung suami bkn kat filipin ke

ingatkan tak belakon dah
sejak dapat somi spotsman
Quote Kurex 8-9-2021 01:00 PM
Macam hidung kau
labi01.jpg_1531530232.jpg
Quote shiraloveyou 8-9-2021 01:01 PM
Mohon kerajaan keluarkan arahan untuk production house submit senarai nama production team dan pelakon supaya boleh pantau dan tapis sape yang dah vaksin sape yang belum
Quote mohdcrow 8-9-2021 01:04 PM
Dan2 la masalah kesihatan...

Retis2 ni level menteri jugak....tup2 satu hari nanti akan lepas camtu jer....kikikiki
Quote RatuDunia94 8-9-2021 01:08 PM
Korang purcaya ke production house ni betul2 ikut sop? Benda boleh kawtim kot.. kalau retis2 yg ativaks tp diam x berkutik masuk set pun x bermegah iols okay lg.. tp kalau yg pung pang pung pang dr awal mcm ritrud n lana ni mmg layak dimaki.
Quote royaldanish 8-9-2021 01:08 PM
shiraloveyou replied at 8-9-2021 05:01 AM
Mohon kerajaan keluarkan arahan untuk production house submit senarai nama production team dan pelak ...

budak2 twiddddder kena usulkan bagi viral
Quote aotearoa 8-9-2021 01:09 PM
Masalah kesihatan dan menyusu anak?Aduhh..alasan yang berat untuk aku hadam. Berapa ramai ibu menyusu, ibu mengandung yang ambik vaksin? dan berapa ramai dah yang ada masalah kesihatan yang kritikal sggp datang untuk ambik vaksin?. Aku jaga di PPV ni saksikan sendiri makcik2 naik wheel chair, ibu nyusu anak, pesakit terminal cancer, sanggup datang. Tak malu ke tengok effort orang-orang  macam  gini? Dalam evalution form ada soalan menyusu @ mengandung..Biasanya untuk golongan begini mereka akan listed bawah Pfizer. C'mon Lana. Nak make up alasan apa lagi? yang ko cucuk-cucuk tu ok pulak? urghhh
Quote Kakalongmu 8-9-2021 01:10 PM
Laki she American kot . Awat pemikiran kolot macam bini Taliban. Hidung tu rhinoplasty gone wrong dah sebijik idung maikeljeksen
Quote KamikuP 8-9-2021 01:27 PM
Dia dgn Riot Kool adik beradek kah? Idong sama
Quote Parit.Hilton 8-9-2021 01:30 PM
tiba2 pulak ada masalah kesihatan

kalau manusia yang ada masalah kesihatan dia takkan berkokok macam si lano ni
time mengutuk DG takde pulak sebut masalah kesihatan tu


Quote dejure 8-9-2021 01:30 PM
Bukan dia ni dah berambus balik ke usa ke? Hari tu pernah tgk dia komen katanya skg dia dah ada kat amerika sana tuu
Quote Parit.Hilton 8-9-2021 01:31 PM
aotearoa replied at 8-9-2021 01:09 PM
Masalah kesihatan dan menyusu anak?Aduhh..alasan yang berat untuk aku hadam. Berapa ramai ibu menyus ...

kan uols.

sangat tak masuk akal

kalau betul ada masalah kesihatan yang serius pun, boleh amik vaksin kat hospital
kalau perlu warded boleh warded kan

eeeeee menyampah la dia ni
Quote Nenasketum 8-9-2021 01:31 PM
Huduh naw muka buatan ko lang! Dia duk di SG sana, kalau antivaks boleh kena saman
Quote Fly_over 8-9-2021 02:01 PM
lobang hidong sheols bengkok kah?
Quote beta_carotene 8-9-2021 02:04 PM
idong dh ropa mikel jeksen..
Quote Piramida 8-9-2021 02:08 PM
Boleh kn suggest dia minta surat imigresen ke apa ke utk rentas kembali ke negara husband?
Quote mama_neko 8-9-2021 02:08 PM
laki hang takdak keja ka kat amareka tu? pi la balik sana... hehehe..  boleh bergabung ngan geng2 karen kat sana
Quote Rogue98 8-9-2021 02:09 PM
Masa anak sakit merayu mintak ubatkan and doakan. Dah sihat kemain membongak x nak dengar nasihat pakar2 kesihatan. Bongok nye pompuan...

Lihat semua komen(163)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top