Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Hampir Tak Cam Bila Vin Diesel Dalam Mod Bercuti!

10-9-2021 08:55 AM| Komen: 27

Lain betul melihat penampilan terkini aktor Fast & Furious sedang bersantai di atas sebuah kapal layar di Portifino, Itali.


Kredit foto: Backgrid

Aktor berusia 54 tahun ini menyertai percutian di Itali bersama teman wanitanya, Paloma Jiménez dan tiga anak mereka iaitu, Hania, Vincent, dan Pauline.



Kredit foto: Backgrid

Tubuh badan Vin Diesel pernah menjadi bualan ramai pada tahun 2015 apabila tersebar fotonya yang berada di balkoni Miami yang kelihatan seperti bapa kepada tiga orang anak.


Kredit foto: Splash News

Menerusi temu bual bersama Complex, aktor ini mendedahkan bahawa beliau benar seorang bapa dan tidak perlu berada di hadapan kamera selama beberapa bulan.

“Saya tidak perlu berada di hadapan kamera selama beberapa bulan dan saya benar-benar seorang bapa. Saya baik-baik sahaja kerana saya mempunyai tubuh badan terbaik di New York selama beberapa dekad," katanya.


Sumber: Murai

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 27
Komen

Previous : Peminat Ekstrem Bintang Bollywood, Sampai Ada Nak Bunuh Diri!

Next       : Minati Atmanegara Beragama Islam, Tapi Nikahkan Anak Di Gereja?

Komen Terbaru

Quote alesandra 20-9-2021 03:41 PM
Edited by alesandra at 20-9-2021 05:01 PM
gideoncross replied at 20-9-2021 07:53 AM
Omgggg, finally someone yg suka tngok walk tour kat YT mcm iol hoho. Cuba uol tngok Positano, Ital ...

positano,amalfi,capri,anacapri,venice,roma ,taormina tu semua dah khatam uols!tgk kat channel mana?pro walk tu khen?ada satu video tu dah lama punya ..dia buat kat san francisco.terus rasa berangan nak pindah duk kat san francisco gituu

Lain-lain Komen

Quote whimsicalmusic 10-9-2021 09:13 AM
Btol ke heolls 54 thn? Die nmpk muda
Quote RaraLavenda 10-9-2021 09:21 AM
Membulat dgn jayanya perut tu.
Quote kuzaime 10-9-2021 09:26 AM
Perut aku yg tgh menunggu hari nak bersalin dulu2 pun lagi kecik dr perut dia
Quote bakingsoda 10-9-2021 10:37 AM
tak bahaya dr segi kesihatan ke dorang ni extreme sungguh perubahan badan masa kerja ngan tak kerja
Quote duri_durians 10-9-2021 10:50 AM
bakingsoda replied at 10-9-2021 10:37 AM
tak bahaya dr segi kesihatan ke dorang ni extreme sungguh perubahan badan masa kerja ngan tak kerja  ...

diaorang pelakon, kaya.
biasa dorang akan kerja dgn instructor bertauliah mmg akan manage dari segi latihan dan pemakanan.
retis malaysia yg sendu pun bleh upah instructor utk badan berketak.
Quote alesandra 10-9-2021 11:41 AM
portifino tu lawa weiii.nanges tgk walking tour ...
Quote RatuDunia94 10-9-2021 12:22 PM
Pelakon hollywood ni dibayar mahal utk sesuatu watak tu. Mereka bukan hanya dibayar utk kerja2 lakonan di set sahaj. Bahkan dibayar uyk masuk gym, food nutrition, kelas lakonan, martial art etc.. sbb tu dorang x kisah badan kejap gemuk kejap sado. Sbb mereka dibayar utk setiap penampilan dlm movie. Mcm kat malaysia retis buat badan utk watak filem guna duit sendiri..
Quote per706 10-9-2021 03:06 PM
Mengusap2 manja bayi di dalam kandungan.



Ohoiiiii


Ko nak gemok ikot ko la.jgn Jason Statham,murung aku nanti.. hahahaha
Quote sue_liah 10-9-2021 03:29 PM
wow..membulat dengan jaya nya..rambut heols mmg tk tumbuh lg ke
Quote Thunderclouds 10-9-2021 07:04 PM
Beer gut. Routine be damned kekdahnyaa{:laugh{:laugh
Quote delia3003 10-9-2021 09:07 PM
Edited by delia3003 at 10-9-2021 09:08 PM

Artis2 Hollywood ni ramai yg jenis ketara giler imej luar kerja dan masa kerja. Bila tgh cuti, takde projek, bersantai siap dgn pakej kepam. Agaknye time tak kerja ni ler kot diorang nak relax2.

Kelakar pulak tgk gambar pegang/usap perut tu
Quote nakkomenjugak 10-9-2021 09:31 PM
wahhhh really let himself go aaa!

tapi halahhh apadehal. nanti dapat job tau laa heol gi gym
kadang nak gak merasa body truck driver kuat pergi pub
Quote dani-rox 10-9-2021 10:03 PM
Tubuh badan Vin Diesel pernah menjadi bualan ramai pada tahun 2015 apabila tersebar fotonya yang berada di balkoni Miami yang kelihatan seperti bapa kepada tiga orang anak.

Lerr... dia memang bapak kpd 3 org anak pun
Aktor berusia 54 tahun ini menyertai percutian di Itali bersama teman wanitanya, Paloma Jiménez dan tiga anak mereka iaitu, Hania, Vincent, dan Pauline.


Quote Aikiko 11-9-2021 01:14 PM

Tak sangka begini pengakhiran dom toratto
Quote Lagubestbest 11-9-2021 01:34 PM
Aikiko replied at 11-9-2021 01:14 PM
Tak sangka begini pengakhiran dom toratto

dah kaya skrg mmg hidup dgn family dia je la. tu paling penting bg dia.
Quote Aikiko 11-9-2021 03:28 PM
Lagubestbest replied at 11-9-2021 01:34 PM
dah kaya skrg mmg hidup dgn family dia je la. tu paling penting bg dia.

Yelah asalkan dia bahagia
Quote nadie90 11-9-2021 05:11 PM
Dah rupa bapa2 org biasa kat luar dgn badan mcm tu
Quote lurve82 11-9-2021 10:59 PM
Nk bwk ke mana perut tu? The rock juga maintain
Quote adelea 12-9-2021 02:19 AM
per706: Mengusap2 manja bayi di dalam kandungan.OhoiiiiiKo nak gemok ikot ko la.jgn Jason Statham,murung aku nanti.. hahahaha


Jason tu ex athlete ..
Dia x akan biarkan badan dia memboyak ...

Sejenis manusia yg ada prinsip dan disiplin si statham tu

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top