Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Sabar Tahap Wali, Cantik, Setia-15 Tahun Kahwin, Suhaimi Saad Sentiasa Angau Dengan Ina Naim

10-9-2021 04:28 PM|Oleh: Saiful| Komen: 337

Untungnya Ina Naim ada suami macam Suhaimi Saad. Sentiasa dipuji dan dihargai. 

Kata Suhaimi, Ina adalah seorang wanita yang mempunyai banyak kelebihan antaranya setia, penyabar dan cantik.


Foto: FB

"Cantik walau marah, sabar tahap wali dan setia macam Rahmah."


Dah 15 tahun kahwin, ikatan cinta mereka sentiasa utuh.

Malah pasangan ini juga sentiasa solat berjemaah dan masih romantik di dalam dan di luar rumah.


"Masih solat bersama, makan bersuap, masih jalan pegang tangan. Tak kaya tapi Allah bagi isteri yang baik, taat setia dan selalu bahagia."

Mesti ramai yang teringin ada suami macam Suhaimi, tak pandang perempuan lain dah. Tak gitu? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 337
Komen

Previous : "Kalau KJ Tak Keberatan..." - Sarimah Ibrahim

Next       : "Tolonglah Ada Sikit Sifat Kemanusiaan Dalam Diri Korang," Janna Nick Bengang Dikritik

Komen Terbaru

Quote dino 21-9-2021 03:03 PM
awex^returns replied at 21-9-2021 02:11 PM
dia kan claim dia asnaf, jadi halal hutang
lagipon kalau dia mati, ina lembam boleh bayar semua h ...

ina jual sabun kecik 3 ketul rm30..
berniaga mcm taik.. sabun gitu kat shopee dlm rm1… yg siam mari. rm30 baik p watson je

Lain-lain Komen

Quote noor2 10-9-2021 04:32 PM
Saiful ni mmg hati kebal....
Quote tootii 10-9-2021 04:35 PM
15 tahun dah .. adoii lama dah rupany a..
aku mcm baru je nmpk2 si Ina ni ngan Mawi ditemukan dlm rancangan khasderang masa krisis2 dulu tu
Quote edayildiz 10-9-2021 04:46 PM
ina tutup lampu tak eh memalam..geli la tgk muka laksa ni
Quote dino 10-9-2021 04:47 PM
dah 15 tahun hdp laki tak guna.. mmg sabo ya amat la haha
Quote skinsandstars 10-9-2021 04:49 PM
Saiful ni peminat sejati SS agaknya. Mungkin.
Quote lifeline 10-9-2021 04:51 PM
aku igt lagi dulu2 masa kes ina putus ngn mawi tuh
pastu dia kawen pulak ngan jantan ni
masa tu dlm hati iols
ooo ok la dpt lagi better...cikgu pulak tu..cerah masa depan

tup tup tup tup
lakinya jadi sohaiiiiii
Quote irish_ieka 10-9-2021 04:55 PM
itu bukan setia namanya. namanya lembam?
Quote anilanil 10-9-2021 04:55 PM
Cantikla iras jah versi bajet. Untuk yg beranak 4 oklah body cun lagi. Kalau ada DNA stan-stan beranak 4 body persis mamakentut. Tahniah la munger...
Quote Zaien 10-9-2021 05:00 PM
dino replied at 10-9-2021 04:47 PM
dah 15 tahun hdp laki tak guna.. mmg sabo ya amat la haha

yes bersabar .. xkot x cium surga nanti ya
Quote makcun14 10-9-2021 05:01 PM
Arwah mak iols penah pesan kau nanti dah jadik binik orang biar sabar tapi berakal.. kalau laki tahap jantan tak guna, maka amik langkah dengan bijak.
Untuk ina ni ai tak tau sabar berakal ke sabar budus.
Maaf lah sis

Quote epal_putih 10-9-2021 05:13 PM
Memang arrr kena sabar dgn hang gitu rupenye
Quote ahlisihircute 10-9-2021 05:14 PM
Betul ke apa sohai tulis tu...ntah2 propa
...
Quote salmonella 10-9-2021 05:49 PM
pada dia lah..pada iolss tak berapa cerdik, anak2 tak bagi sekolah. Heran juga ngn parents/family tak bunyi ke bila cucu2 tak sekolah kesian kt anak2.. haishh
Quote ezacbee 10-9-2021 05:51 PM
lifeline replied at 10-9-2021 04:51 PM
aku igt lagi dulu2 masa kes ina putus ngn mawi tuh
pastu dia kawen pulak ngan jantan ni
masa tu dl ...

Samalah, ingatkan dia ni lebih baik dpd mawi.
Rupanyaaaa..
Quote JalaEmas 10-9-2021 05:52 PM
memang sabar je la ubt nye nk hadap laki mereng cm hang selain dari berambus..
Quote azimodin 10-9-2021 05:55 PM
Selera pulak ye. Badan ass-ass kan lemah berpenyakit, mampu ke nak round2. Tutup lamou x cukup, rasanya kena tutup dengan 25 layer guni beras
Quote izabellemylia 10-9-2021 05:55 PM
dia dh block iols kat ig maybe sbb kurang memuji2 kehenseman beliyau ...










yucks!
Quote chandrahusin 10-9-2021 05:55 PM
asik ada je tred Suhaimi Saad ni
kat forum
sapa ni yg obses sama dia?
tak boleh lepas kan dia
asik nak bukak tred?
Quote dewi_rina 10-9-2021 06:00 PM
Edited by dewi_rina at 10-9-2021 06:18 PM

SS lupa tambah.

4. Muka macam lopa.
Gambar dekat atas tu lagi lah seiras, i bet lopa kalau takde mix mesti muka macam ina ni

Lihat semua komen(337)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top