Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Ellie Suriaty Terbawa-bawa Karakter, Tergigit Kuat Sangat Sampai Dapat Love Bite!

11-9-2021 02:50 PM|Oleh: LilRose| Komen: 108

Dek terlalu menjiwai watak, Ellie Suriaty tidak sengaja menyebabkan leher seorang pelakon wanita dalam siri Malaysian Ghost Stories lebam menyerupai gigitan cinta.


Kredit foto: Harian Metro/IG Malaysian Ghost Stories

Akuinya, dia tergigit leher aktres berkenaan ketika melakonkan watak Hantu Kum Kum.

Ellie berkata, dia bersimpati apabila melihat kesan gigitan itu pada leher pelakon berkenaan ketika kembali ke set penggambaran sehari selepas babak bersamanya.

"Saya puji produksi mencari watak mangsa kepada Kum Kum, sebab memang ambil pelakon remaja.

"Pengalaman saya, tergigit kuat sangat sampai dapat love bite! Saya terbawa-bawa dengan karakter. 

"Dari permainan watak, ada pemujaan dan sebagainya. Jadi saya ada apply teknikaliti dari seni persembahan teater dalam presentation watak itu, dimana dia muntahkan darah yang disedut secara terbalik.

"Memang menarik untuk penonton televisyen. Apapun, saya memang seronok melakonkan watak ini," katanya kepada Gempak.



Dalam pada itu, Ellie mengakui dia juga sebenarnya seorang penakut hingga perlu memastikan dirinya sentiasa bersama dengan kru produksi.

"Kadang-kadang kalau tulis skrip cerita hantu pun bila tengah malam dengar anjing menyalak, saya akan terus berhenti.

"Malah, ketika penggambaran telefilem 44 Hari Bangkitnya Pocong, saya pernah ditinggalkan bersendirian dengan pakaian pocong.


Kredit foto: MyInfotaip

"Kebetulan pula ketika itu kru kamera kehabisan bateri, lagilah pula saya sendirian dan tak boleh bergerak.

"Waktu tu dengar ada cik ponti sahut menyahut dan saya pula terikat dengan pakaian pocong tak boleh nak lari.

"Jadi, untuk watak Kum Kum ini, saya pastikan bersama dengan ramai orang," ujar isteri kepada aktor Azri Iskandar itu.



Tak sangka Ellie seorang penakut walaupun pernah mengarahkan cerita hantu.

Apapun, mesti pelakon itu kena bahan dengan kawan-kawan sebab dapat love bite daripada Ellie! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 108
Komen

Previous : Kes Langgar SOP Selesai- 3 Bulan Digantung, ‘All Together Now Malaysia’ Kembali Bersiaran

Next       : Zahirah MacWilson Seru Peminat Filem Tonton Bulan & Pria Terhebat

Komen Terbaru

Quote ezacbee 17-9-2021 12:28 PM
KIM.K replied at 13-9-2021 06:38 PM
Agaknya lepas bersalin tu terus malas jaga body.
First time tengok ES dlm spinning gasing tepi p ...

Filem spinning gasing ni yg kecoh dulu kan.
Ingat2 lupa pasal apa.
Xpenah tgk cite ni.

Lain-lain Komen

Quote kelapaparut 11-9-2021 03:04 PM
biase buat love bite kat tok laki agaknye..
Quote SalenaGomez 11-9-2021 03:13 PM
Pelakon lelaki ke pempuan tu? Hikhikhik
Quote matbad 11-9-2021 03:15 PM
kelapaparut: biase buat love bite kat tok laki agaknye..

hahahaha menjiwai haha
Quote shernazz 11-9-2021 03:24 PM
Syiok ke ellie?
Hahahahhha
Quote exclusive_vvip 11-9-2021 03:25 PM
kesiannya kene gigit ES..kalu akak ratu tahan la jugak
Quote Kurex 11-9-2021 03:27 PM
Eeeeee habisla jadi muka persis ellie sebab kena dna dia
Quote midori_katana 11-9-2021 03:32 PM
teringat sorang forumer kata eli ni jenih terlebih menjiwai watak; pengarah suruh berdiri tepi tong sampah jer, tapi dia pasti masuk dalam tong sampah terus!
Quote MissyMolly 11-9-2021 03:36 PM
Aik bukan sedut ker? Gigit ea?
Quote imanjannah 11-9-2021 03:37 PM
yukssss
Quote ezacbee 11-9-2021 03:41 PM
Simpati pada pelakon tu
Mimpi ngeri ooo
Quote Luno 11-9-2021 03:47 PM
selekeh eh dia ni
Quote csham 11-9-2021 03:48 PM
Cite bodoh..x best langsung..dh le si Elly tu nampak serabai. Menyesal tertengok.
Quote trexxxxxi 11-9-2021 03:57 PM
Euwwwwwww
Quote Cece1234 11-9-2021 04:08 PM
Over la dia nih..
Quote awenda507 11-9-2021 04:10 PM
Klu x over bkn ellie la kann
Quote da_lynn 11-9-2021 04:19 PM
I tertengok dia jadi kumkum ni.
Rupanya kisah pasal perempuan tak cantik yg nak jadi cantik jumpa mak esah, so langgar pantang, muka terus jadi buruk. Nak elokkkan kena hisap darah 44 org anak dara.
Tapi i tengok masa dia jadi cantik sekejap tu sama je kepamnya masa dia jadi kumkum. So better lah jadi kumkum sampai bila2
Quote kiah_mai_pulak 11-9-2021 04:24 PM
eeeeee melekat lahh nikotin2 n tembakau dlm mulut eli tu kat sapa yg kena gigit. yekkkkkk. yg kena gigit tu x jijik ke bau mulut eli ni ???
Quote miracle_forever 11-9-2021 04:25 PM
siapa yg malang kena gigit tu??? aiyooooo nightmare
Quote drivethru 11-9-2021 04:29 PM
Busuk jer tgk dia. Aku rasa masa dia jadi crew mas, mmg x pernah wangi kot.

Lihat semua komen(108)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top