Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Zahirah MacWilson Seru Peminat Filem Tonton Bulan & Pria Terhebat

13-9-2021 09:17 PM|Oleh: Cari-Azza | Komen: 12



Biarpun pernah ditayangkan di pawagam dan mendapat kritikan, filem Bulan dan Pria Terhebat tetap trending di platform penstriman. Apatah lagi dengan promosi bertubi-tubi oleh pelakon utamanya, Zahirah Mac Wilson, antara faktor ia tular kembali.

Bagi Zahirah, filem ini perlu ditonton oleh peminat filem tanah air yang sudah lama tidak dapat menyaksikan filem baharu.

Malahan, ianya berbaloi dengan calar-balar sepanjang penggambaran tersebut.


Foto :IG

Begitu juga dengan peminatnya yang memberikan sokongan padu terhadap Zahirah yang sangat berbeza berbanding lakonannya sebelum ini.



Foto : IG

Foto : ig

Bagi mereka ianya sudah cukup memuaskan hati berbanding ulasan filem yang terlalu teknikal. Anda dah tonton? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 12
Komen

Previous : Ellie Suriaty Terbawa-bawa Karakter, Tergigit Kuat Sangat Sampai Dapat Love Bite!

Next       : -

Komen Terbaru

Quote Cari-Azza 15-9-2021 04:28 PM
Adrif replied at 14-9-2021 11:29 PM
oh, la ye ke.. dah tak langgan Netflix..

hmm.. takpe la.. tunggu tayang kat tv je la, waktu ray ...



Takpa, kita pun tak tengok lagi wak, baca review banyak cakap tak best, so sis hold dulu


Lain-lain Komen

Quote Kurex 13-9-2021 09:38 PM
Filem bosan
Quote Nana_Man 13-9-2021 09:41 PM
Kurex replied at 13-9-2021 09:38 PM
Filem bosan

Actually aku look forward nk tgk movie ni. Tapj tgk 10 min, trus tukar tgk citer lain.
Quote Dorotheas 13-9-2021 10:37 PM
Dedua tkde aura filem star,no x factor...tkde that wow efek ..so boringgg
Quote nakkomenjugak 14-9-2021 01:20 AM
alamak ada jijang
hmm takpelah
Quote Adrif 14-9-2021 01:37 AM
top 10?

berdasarkan list apa?

then, movie apa yang nombor satu?
Quote kads 14-9-2021 07:30 AM
Serius, filem ni mengecewakan
Quote KamikuP 14-9-2021 09:22 AM
Tertengok bagi meolls ok la sbb wife paksa tengok sekali..huhuhu
Quote Fazsemput 14-9-2021 10:50 AM
Emm.biasa je..
Quote sapeka 14-9-2021 07:41 PM
Dah tgk
Biasa biasa je
Tapi iols suka tgk zahirah
Tgk la jugak sampai habis
Quote Cari-Azza 14-9-2021 11:12 PM
Adrif replied at 14-9-2021 01:37 AM
top 10?

berdasarkan list apa?


Berdasarkan jumlah tontonan di Netflix, ada sekali tu dapat nombor 1 juga, sebab ramai follower dia

Quote Adrif 14-9-2021 11:29 PM
Cari-Azza replied at 14-9-2021 11:12 PM
Berdasarkan jumlah tontonan di Netflix, ada sekali tu dapat nombor 1 juga, sebab ramai follower  ...

oh, la ye ke.. dah tak langgan Netflix..

hmm.. takpe la.. tunggu tayang kat tv je la, waktu raya nanti. raya tahun depan ke, 2 tahun depan ke.
Quote Cari-Azza 15-9-2021 04:28 PM
Adrif replied at 14-9-2021 11:29 PM
oh, la ye ke.. dah tak langgan Netflix..

hmm.. takpe la.. tunggu tayang kat tv je la, waktu ray ...



Takpa, kita pun tak tengok lagi wak, baca review banyak cakap tak best, so sis hold dulu


Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top